reklama

Czerwiec 2013

Powiedzial,ze dziecko krzywdy sobie nie zrobi,ze cos i tak zje..najwazniejsze,zeby pila,ale z tym tez u nas czesto problem. Ma jeden ciezki lek zapisany,to mnie martwi..boje sie o jej nerki jaj tak mi malo pije.

reklama
Emka biedna malutka i Ty razem z nią. Mam nadzieję że teraz w końcu leczenie zadziała.
Mikoto u nas tych dresów leżały całe kupy. Ja mam jeszcze dres z lidla z zeszłego roku w roz 62/68, bluza dawno za małą ale spodnie są dobre na Laurę :-p oni jakieś dziwne te dresy robią.
A te spodnie sztruksowe co dzisiaj były to jakies takie cieńkie i badziewne mi się wydały.
Getrów u nas w pepco były 3 rodzaje ale jakoś sowa mnie urzekła :-D

Mikoto też miałam je zobaczyć ale Laura włączyła syrene i musiałam wychodzić.

W ogóle to dałam jej czopek bo wczorajszą noc prawie nie spaliśmy przez jej płacz co 10-15 minut a dzisiaj spała tylko godzine i całe popołudnie marudziła a potem tak jej przeszło że wygłupiała się jakby miała adhd :-p

Moja siostra dzisiaj do mnie mówi "puknij sie tu" i pokazała palcem na czoło a Laura teraz chodzi i pokazuje palcem mówiąc "tu" :-D
Trzeba zacząć uważać co się mówi.

Mikoto oby i u nas tak bylo.

Kingusia ale madrala Wam rosnie:) my ciagle wyzywamy psa,zeby nie szczekal,mala tez sie tego nauczyla-kazdego psa opierdziela po swojemu. Strach co beda papugowac dalej;)

Kingusia ha ha :-D dobre, teraz dzieci szybko.się.uczą ;-) oby noc była spokojna! W przyszły poniedziałek.będą świetne leginsy, takie grubsze, Zosia do tej pory w nich chodzi, a kupowałam w ubieglym.roku,są nie do.zdarcia ;-)

reklama
Mikoto właśnie widziałam przed chwilą te leginsy ale musze je pomacać :-D
Śmiejemy się bo Laura puka się po tym czole a ma guza wielkiego bo dzisiaj specjalnie pukała głową o podłoge w kuchni i w pewnym momencie zabolało.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry