Kingusia91
Fanka BB :)
Mikotku widzę że łowy w lidlu udane
ja byłam dopiero teraz popołudniu. Kupiłam Laurze body ale wszystkiego jeszcze było dużo ale akcja poranna u nas też była bo jak szłam to widziałam tłum przed wejściem.
Ja za to byłam z siostrą na łowach w naszym ulubionym lumpku
co poniedziałek jest nowy towar i można upolować super rzeczy. Ludzi jest mega dużo i rzucają się na wszystko jak dziki 
Ale kupiłam sobie zimową kurtkę z Zary :-) całkiem przypadkiem, niecałe 50zł mnie wyniosła a nie ma żadnych śladów używania.
Laurze kupiłam piżamy z f&f, sukieneczke z minnie, polar i buciki z clarcsa. Niestety nie udało mi się upolować sweterka, była fajny granatowy w białe kropy ale jakaś baba mnie uprzedziała
Może za tydzień się coś znajdzie...
Wisieńka podejdz do lidla. Może coś zostało
Gosiak cudne ciuszki kupiłas dla córeczki. I nie byłaś ani nie jesteś gruba. Jesteś w ciąży i wyglądasz wspaniale :-)
ja byłam dopiero teraz popołudniu. Kupiłam Laurze body ale wszystkiego jeszcze było dużo ale akcja poranna u nas też była bo jak szłam to widziałam tłum przed wejściem.Ja za to byłam z siostrą na łowach w naszym ulubionym lumpku
co poniedziałek jest nowy towar i można upolować super rzeczy. Ludzi jest mega dużo i rzucają się na wszystko jak dziki 
Ale kupiłam sobie zimową kurtkę z Zary :-) całkiem przypadkiem, niecałe 50zł mnie wyniosła a nie ma żadnych śladów używania.
Laurze kupiłam piżamy z f&f, sukieneczke z minnie, polar i buciki z clarcsa. Niestety nie udało mi się upolować sweterka, była fajny granatowy w białe kropy ale jakaś baba mnie uprzedziała

Może za tydzień się coś znajdzie...
Wisieńka podejdz do lidla. Może coś zostało

Gosiak cudne ciuszki kupiłas dla córeczki. I nie byłaś ani nie jesteś gruba. Jesteś w ciąży i wyglądasz wspaniale :-)