reklama

Czerwiec 2013

Emka - cale szczescie ze poszłaś do tego lekarza i nareszcie , asz diagnoze ! Szkoda tylko ze antybiotyk niepotrzebnie Ninka lykala
Hahhaaha no xzasem my glupie baby jestesmy!ale sie obsmialam :P
Kinia - swietne rzeczy i kurtka super ! U nas takie adhd wlacza sie zawsze o 18. Dobrze ze wtedy tatus juz w domu ;) nastepna madralinska nam rosnie :D

reklama
witam się wieczorowo ;)

Gosia fakt widać różnicę teraz jesteś dużo chudsza a widzisz mówią że na dziewczynkę się gorzej wygląda a tu proszę jaki sliczny chudy brzuszek !! jak to zrobiłaś ??:-p fakt Daria ma wyjątkowo dużo koleżanek w swoim wieku kilka moich starych koleżanek ma teraz córeczki a kilka poznałam w szpitalu i tak zostało że sie od czasu do czasu spotykamy cieszy mnie to bardzo bo nawet wcześniej nie mając Darii nie miałam tylu koleżanek co teraz :-p;-)

Kinguasia kurtka z Zary super !! szczęściaro !!
o tak czasem rozmiarówka jest dziwna Daria miała super koszule z zary na 6-9 m rozm 74 była na nią zawsze za duża wiec moze z raz miała ja na sobie i potem poszła do wora z małymi rzeczami a dzis ją odszukałam założyłam i dobra pasuje jak ulał !! rozm 74 :sorry2: co Daria juz w 80 nie wchodzi tylko 86 :szok:jakbym wiedziała że bedzie dobra to już bym tej drugiej nie kupowała :baffled: takie leginsy Daria miała jak była malutka z tymi głowami na pupci musze sie przejsc do pepko bo dawno nie byłam
Bona tak wyjeżdza nie pisałam wcześniej o tym bo w sumie to nie dawno wyszło :baffled:
emka
nosz kur... co lekarz to inna diagnoza !!! jak tak mozna oni chyba strzelają na ślepo :wściekła/y::wściekła/y: biedna Ninka oby szybko była poprawa :-(

Mikoto gdzie mają być te leginsy o ktorych piszecie z kingusią w lidlu ? jak to mozliwe żeby Bona była jeszcze szczuplejsza ? to niedługo zniknie :sorry2:tak bardzo u Was wiało ? u nas w sumie znośnie wiatr był cały czas ale w miarę ciepły tylko czasem jak zawiało to bałam się że Daria odfrunie ;-)

kochane ale cudne popołudnie dzis mieliśmy !!! super się zgrywamy z ta koleżanką ze szpitala nadajemy na tych samych falach i dziewczynki nasze też mamuski się zagadały a one wzieły się za rączki i szły na plac zabaw ale jakbyscie widziały jak tak szły takie smerfy małe za rączki to byście padły :-Dmy zagadane nawet żadna nie pomyslała brać aparat i robić zdjęcia dopiero jak już prawie doszły ale to już było za puzno :dry:strasznie się polubiły Ola tylko 2 tyg starsza od Darii urodziła się 3 maja ale jest słodka i ma takie słodkie kucyki :sorry2:szkoda że troszkę dalej mieszkają 40 km w jedną stronę bo pewnie co dziennie byłyby spotkania :sorry2:

mykam kochane do spania spokojnych nocek :tak:

Ostatnia edycja:
Witam się porannie!

Zosia jeszcze spi.

Kingusia polecam te leginsy, są.naprawdę super, teraz chce te fuksjowe i granatowe ;-) jak noc? Laura spala spokojnie?

Gosiak przespaliscie całą noc? Jakie macie plany na dzisiaj?

Teri to ta koszula ze zdjęć? Jest super! Zosia tez ma koszule w kratę, ale rozpinana do polowy i jest jeszcze na nią za duża, ale dzięki Tobie przypomniałam sobie o niej ;-) myślę że wkrótce ja założy,tym.bardziej ze jest z cieplejszego materiału ;-) powiedz mi,prosze, skąd ma Daria te bluzeczke z piórkiem? Jest śliczna! Leginsy będą w Lidlu, będą też tuniki dzianinowe, te sobie daruje bo Sofii ma 3, w tym 2 z dlugim rękawem. Ale nie.ukrywam, że ta z sowa mnie kusi ;-) wialo bardzo :-o super, że tak miło spedzilyscie czas :-D

Wisienka jak samopoczucie? Mam nadzieje ze juz lepiej :-*

Emka jak noc? Jak Maleńka?

Wenusjanka, Minnie co u Was?

Ankaka urlopujecie się już?

Palin daj znać jak juz będziesz po glukozie :-)

Bona jak Michas? Zadbał by Mama nie zaspala do pracy? ;-)

Anula co u Was? Jak się czujesz?

Sklabka miałaś napisać :-*

Paulunia jeżeli czytasz,to pisz :-P :-*

Teri, takie leginsy po 14,99 i tuniki po 29,99 będą

Załączniki

• 1408425963844.jpg
    1408425963844.jpg
    10,1 KB · Wyświetleń: 45
  • 1408425972577.jpg
    1408425972577.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 41
  • 1408425984059.jpg
    1408425984059.jpg
    11,4 KB · Wyświetleń: 45
  • 1408425993048.jpg
    1408425993048.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 45
U nas nocka dziwna,najpierw okolo polnocy zbijanie temp a potem jakies zimne poty,jesli dobrze ucelowalam termometrem to miala 35st.,do rana ze 3 razy miala nizsza,opatulilm i spala dalej.

uuuuu a co to jeden wpis od Mikoto wszyscy jeszcze śpią ??
heh witam
Mikoto aaa te leginsy to ja kupiłam w zeszłym roku Darii i będa dobre dopiero teraz bo rozm 86/92 mamy taki ciemny róż może jeszcze skusze sie na grant bo sa fajne i ciepłe na jesień
tak ta koszula ze zdjęć ;-)bluzeczka z coolclub ze smyka ;-)
jak dziś pogoda u Was bo u nas o dziwo zero wiatru i słoneczko zapowiada się piekny dzień trzeba coś wykombinować ciekawego dzisiaj :sorry2:

Emka dziwne :-/ a teraz jest gorączka? Co zjadla?

Teri Zosia tez ma z ubiegłego roku, różowe i fioletowe ;-) dawno kupowałas te bluzeczke?

Zosia jeszcze spi, pogoda zapowiada się ładna ;-)

Poprawka, juz nie spi.jadąca na.sygnale karetka.ja obudzila :mad:

Mikoto to widze że Zosia i Daria idą równo teraz ze spaniem Daria tez teraz wstała to Zosia teraz śpi tak długo ? o której pujdzie na drzemkę ? wiesz jakiś miesiąc temu ale to było juz z wyprzedaży kosztowała chyba z 15 zł ;-)

Witam
Może dziś uda mi się być na bierzaco
Noc dobra jak wszystkie ostatnio Ale wieczorem nie mogli zasnąć do 22 i nic nie zrobiłam. Teraz już w pracy jestem i wlasnie czekam na klienta. Wczoraj miałam zły dzień. Ogólnie nadal nie ciekawie...
Mikoto, Teri
ja uwielbiam getry dla Mili z hm i carry. Nie wyciągają się.
Miłego dnia klient jest

Teri Ty Szczęściaro :-D odkąd wyszły wszystkie zęby Zosia spi o wiele lepiej. Myślę że ok. 11 będzie drzemka. A Daria? U Was już jedno spanie w dzien, prawda?

Wisienka miałaś juz rozmowę w sprawie nowej pracy? życzę aby ten.dzień był.lepszy :-*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry