witam się wieczorowo
Gosia fakt widać różnicę teraz jesteś dużo chudsza a widzisz mówią że na dziewczynkę się gorzej wygląda a tu proszę jaki sliczny chudy brzuszek !! jak to zrobiłaś ??

fakt Daria ma wyjątkowo dużo koleżanek w swoim wieku kilka moich starych koleżanek ma teraz córeczki a kilka poznałam w szpitalu i tak zostało że sie od czasu do czasu spotykamy cieszy mnie to bardzo bo nawet wcześniej nie mając Darii nie miałam tylu koleżanek co teraz

;-)
Kinguasia kurtka z Zary super !! szczęściaro !!
o tak czasem rozmiarówka jest dziwna Daria miała super koszule z zary na 6-9 m rozm 74 była na nią zawsze za duża wiec moze z raz miała ja na sobie i potem poszła do wora z małymi rzeczami a dzis ją odszukałam założyłam i dobra pasuje jak ulał !! rozm 74

co Daria juz w 80 nie wchodzi tylko 86

jakbym wiedziała że bedzie dobra to już bym tej drugiej nie kupowała

takie leginsy Daria miała jak była malutka z tymi głowami na pupci musze sie przejsc do pepko bo dawno nie byłam
Bona tak wyjeżdza nie pisałam wcześniej o tym bo w sumie to nie dawno wyszło
emka nosz kur... co lekarz to inna diagnoza !!! jak tak mozna oni chyba strzelają na ślepo

biedna Ninka oby szybko była poprawa :-(
Mikoto gdzie mają być te leginsy o ktorych piszecie z kingusią w lidlu ? jak to mozliwe żeby Bona była jeszcze szczuplejsza ? to niedługo zniknie

tak bardzo u Was wiało ? u nas w sumie znośnie wiatr był cały czas ale w miarę ciepły tylko czasem jak zawiało to bałam się że Daria odfrunie ;-)
kochane ale cudne popołudnie dzis mieliśmy !!! super się zgrywamy z ta koleżanką ze szpitala nadajemy na tych samych falach i dziewczynki nasze też mamuski się zagadały a one wzieły się za rączki i szły na plac zabaw ale jakbyscie widziały jak tak szły takie smerfy małe za rączki to byście padły

my zagadane nawet żadna nie pomyslała brać aparat i robić zdjęcia dopiero jak już prawie doszły ale to już było za puzno

strasznie się polubiły Ola tylko 2 tyg starsza od Darii urodziła się 3 maja ale jest słodka i ma takie słodkie kucyki

szkoda że troszkę dalej mieszkają 40 km w jedną stronę bo pewnie co dziennie byłyby spotkania
mykam kochane do spania spokojnych nocek