Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mikoto
Jeszcze nie Ale już wiem że nic z tego. Wyjazdy calotygodniowe. O sobie nie poradzi z dziećmi i swoją zmianowa praca
i faktycznie rozmair - rozmairowi nie rowny ale moze to i lepiej bo czasem cos na dluzej starcza 

i z rana mielismy zaparowane okna a to oznacza, ze noce juz duzo chlodniejsze
zachmurzenie jest, przelotne opady wiec nie zaciekawie sie dzien zapowiada. Mimo pogody wstawilam pranie, bo chyba jeszcze na 3 mam rzeczy. Trudno bedzie schnac w domu.
ale warto bylo. Tymus mial cieplutko i przespal ladnie cala noc. 2 razy cos steknal ale Emil o dziwo wstal zanim ja zdarzylam sie zczolgadac i dal tylko smoczka. Pospal tak do 6 a potem jeszcze z nami do 7 (no ze mna bo EMil juz na nogach byl). I oby tak zastalo. Tak sobie mysle, ze moze budzil sie bo spod kocyka sie wygrzebywal i przedwczoraj taki chlodny sie obudzi i poprostu mi zimno bylo
Teraz jest opatulony i zadowolony ( mam nadzieje :-))
posci o tyle fajna ze unisex ;-)
teraz &&&&& za wyniki. A tatus niech nie mysli, ze z Miki to tylko z gorki, niech wie jak i Ty masz czasami 

no i maja nawet zolte kalosze
!!!! koniecznie musimy pojechac butki takie : 403 Forbidden i oczysiscie o ile rozmiar bedzie bo tu jakies dziwne ...