reklama

Czerwiec 2013

Justa - jesli Filipek ma problemy aby samemu usnac to przdczytaj ksiazke ktora podlinkowalam pare dni temu. U nas problem nie w zasnieciu wieczorem a z krzykiem w nocy. Choc dzis bylo juz oki

Terii- no tak na 90 % bedzie dziewuszka tak tu powiedzieli ale w polsce namusg susiaczka sie nie dopatrzyli. Hihih ale na sszelki wupadek ciuszki Tymka nadal mam i sprzddam juz po porodzie :P

reklama
Melduję się wieczornie!

Jak tylko.wrocilismy z miasta, pojechalismy jeszcze rowerami do Rodziców i na.przejażdzke.

Palin czekam na zdjęcia! Uwielbiam zmiany! :-D mój J. Zawsze sprząta jak.jest, co.oznacza ze jutro czeka.mnie generalne sprzątanie.

Gosiak cudne ciuszki!! Sukienka z owieczkami z.Next wywołała lawinę wspomnień :-D ;-) to.była druga pierwsza ;-) sukienka tunika kupiona dla.Zosi :-D Jak tylko.Zosia się urodziła Mikotkowy Tata oszalał,pobiegł do sklepu i kupił dwie sukienki, sweterki, leginsy :-D uśmiecham się wciąż do tego.zdjęcia ;-) zazdroszczę tego targu ;-)

Justa intensywnie u Was, ale.ważne ze.się zrelaksowalas :-D tez jutro ruszam na Lidla :-P Jeszce przed jego.otwarciem, jadę z przyjaciolka, aby zwiększyć.siłę natarcia i przebicia :-P

Teri i.u Was intensywny dzien, ale Ważne ze spędzony w gronie rodziny ;-) my dzisiaj byliśmy na.kawie i ciachu :-P :-D byłam jeszcze w H&M, chcialam kupić kilka.rzeczy, tez dla Laury Kingusi, ale nic z.listy nie.było :-( koszula w H&M 79 zł :-o ta z Zary 59 ale to rozmiar 98, takzr Zosia na pewno długo w.niej Pochodzi, tak.się na.niej prezentuje ;-)

Załączniki

• 1408303587203.jpg
    1408303587203.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 56
  • 1408303600935.jpg
    1408303600935.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 54
  • 1408303613724.jpg
    1408303613724.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 57
Mikoto cudnie Zosia wygląda !! i te leginsy w kwiaty cudne !! i opaska :-) ceny czasem powalają :baffled: 98 wow Daria by się utopiła mimo że wysoka to jednak chuda i 98 dużo za duży :confused: na pewno jeszcze na wiosnę będzie dobra :tak: udanych łowów jutro w lidlu och już sobie wyobrazam co tam sie bedzie działo :-Dpochwal sie jutro co udało sie zdobyć ;-) no fajne dni mamy ostatnio ale to mąż chce nam wynagrodzić chyba na zapas to ze niedługo jedzie za granicę na 6 tyg :-(teraz musi być jednym ciągiem te 6 tyg a potem będziemy tak jak Wy system weekendowego tatusia :-(ale musimy bo nie ruszymy z miejsca jak nie zmieni pracy na lepszą :baffled:więc teraz cieszymy się sobą
Justa dziękuję kochana ano słucha o dziwo reaguje na nu nu i zapamiętuje sobie np jak tylko jesteśmy na placu i wie że ma zakaz wychodzenia za furtkę to tylko dochodzi do wyjścia robi nu nu i wraca :-) ale jak już baaardzo chce wyjść to robi maślane oczka śmieje się i przesyła mi buziaczki wie ze tym mnie zmiękczy i wyjdziemy ona woli chodzić na spacerki za długo na placu nie wysiedzi choć teraz niestety zaczyna robić coś takiego że jak coś chce a jej nie daje to się kładzie na ziemi i zaczyna płakać :baffled:
gosia aha a to jak siuśka nie było to spoko :-D

Teri dziękuję :-* leginsy za 12 zł z miejscowego sklepu, teraz chyba są nawet takie ciut grubsze :-) będę w.tym.tygodniu, także dam znać i.mogę kupić :-) opaskę Zosia,jak.się urodziła, dostala ja od mojej Bratowej, teraz przydała.się.;-) kiedy L. Wyjezdza?

Mikotku - o prosze jak zbieg okolicznosci ! Faktycznie sukienusia jest malutka bo to do 1 m-ca ale CUDNA !!!! wiec pewnie bedzie zalozona pare razy ale co zrobic ;-)Zosia prawdziwa Modelka i slicznie wyglada w koszuli i leginsach w kwiatki :tak:

Dziewczyny kopnijcie mnie w tylek,zebym przestala panikowac i wziela sie w garsc. Co za dziadowska choroba-drugi dzien brania anybiotyku i malej godzine temu znowu temp skoczyla..w panice czopek,zatargalam ja do salonu,obejrzalam czy wizualnie bez zmian,chwile sie pobawila,pomarudzila i do wyra.teraz ma 37.4. Nawet nie wiem w czym ja klasc,zeby nie zaszkodzic..wpakowalam ja w cienkim body na dlugi rekaw w wiosenny spiworek,najwyzej pozniej zaloze jej letni. Kolena noc bez snu na czuwaniu. Glowa mi juz peka.

Mikoto,Gosia ciuszki super:)Zosia pieknie sie prezentuje. To teraz czekamy az Gosi modeleczka sie urodzi:)

Emka, spokojnie. To normalne, ze mama panikuje, jak coś dolega dziecku. W czasie antybiotyku choroba może kilka razy jeszcze przyatakować, bo nie uśmiecha jej się wynosić. Cierpliwości życzę, niebawem będzie lepiej.

U nas nocka dobra, jedno wołanie o smoczka (bo sam sobie nie mógł znaleźć). I od 6.30 zaczęliśmy dzień. Aro poszedł nam jeszcze rano po świeży chleb i pojechał na służbę, a myśmy się wzięli się z Mikołajem do ostrej pracy. Miki juz padł ze zmeczenia, mnie pot płynie po rowku. Zrobiliśmy przerwę na drzemke i moje śniadanie. Puki jeszcze będzie młody spał popucuje podłogi i weźmie za tą szafę. No i zostanie nam jeszcze kuchnia, ale nie mam juz na nią siły, będzie trzeba podzielić pracę a raty.
Popołudniu pójdziemy na spacer i zakupy. Mam nadzieje, ze pogoda się utrzyma.

A jak wasze nocki? Plany na dziś?

Emka - to normalne, ze sie martwisz o Ninke. Ja z pewnoscia tak samo bym sie zachowywala, gdyby mi Tymek zachorowal. ALe jesli macie antybiotyk i zalecienia lekarza to spokojnie, potrzeba czasu.

Palin - kobieto zwolnij !!!!! porzadek nie zajac nie ucieknie :-D

U nas nocka oki 2 razy Tymek cos stekal, ale zanim do niego doszlam juz smacznie spal. Po 5 przebudzi sie mocniej, ale pampek mu przeciekl :dry: nie wiem jak mamy te same, ostatnio kupilsmy juz 4+ ...faktycznie, ze wczoraj pil jak smoczysko wiec moze to to :tak: przebralam i zabralam do nas bo juz widzialam ta histerie ;-)

Planow na dzis brak. Musialabym podjechac na poczte bo przyszla paczka z wylicytowanymi ciuszkami, ale pewnie nam sie nie zechce. Moze popoludniu autkiem podjedziemy ;-)

reklama
Gosiak, muszę dziś ogarnąć ile się da, zeby jakos normalnie funkcjonowac. Miki do wszystkiego się pakuje. Kochany Pomocnik i Motywator. Jak zasnął od razu mi obroty spadły i juz się tak nie chce robić :-P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry