Palindromea
Fanka BB :)
Bona, rok temu było to samo. Na 10 czerwca miałam termin, a z końcem maja Aro pojechał na poligon. Maja to wyczucie, nie ma co..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nawet nie chcę mysleć o tym szczepieniu teraz nie wiem jak ja ją utrzymam na pewno bedzie dużo krzyku mamy tez w padzierniku ale Daria teraz była chora wiec pujde gdzies w listopadzie strasznie boje sie teraz tych odczynów po szczepieniu :-(dobrze że to juz ostatnie ... biedny Michaś dobrze że Wy macie już to za soba
mają wyczucie
to nie bedzie go cały miesiac w domu czy bedzie wieczorami wracał ? na kiedy masz dokładnie termin bo znów nie pamiętam ? chyba będziesz już rodzić w tym czasie
byłas w lidlu ? ja nie byłam mają byc jeszcze te termiczne leginsy w nowej gazetce widziałam także jeszcze kupimy ale po ta poduche pod okno do biedronki sie przejadę w zime nam ciągnie spod balkonu wieć sie przyda wiem ze w ciagu dnia bedzie ciągana po całym domu ale chociaż na noc sie przyda ;-)
ja kiedyś Ci pokazywałam na fb mamy takie puzzle drewniany pociąg i one sa z literkami pamiętasz ? kupiłam wtedy w biedronce na promocji za 5 zł ale na pewno sa one w sprzedaży w sklepach z zabawkami dla dzieci
ona ma fazę na niańczenie lalek misków wozi lale w wózku i spiewa jej aaaaaa za chwile robi ciiii lala śpi ma taka butelkę plastkiową z mleczkiem karmi ta butelka te miśki przykrywa kocykiem no mamuska no
zaraz mikolajki myslicie juz nad prezentami ?
co kupujecie maluszkom ?
moje dane komórkowe juz się skończyły :-/ właśnie Zosia zasnęła, także zrobię herbate i biorę się za układanie w Jej szafie.
i zastanaiwamy sie nad rowerkiem biegowym aby byl juz na wiosne 

oo też chcę kupić taki stolik z krzesełkiem Darii do pokoju np do kolorowania bo na razie siedzi na dywanie
masz cos na oku ? ta tablica dobry pomysł ostatnio jak bylismy u mojej siostry ciotecznej to tam jej coreczka ma taka wlasnie i Daria długo stała przy niej i przyczepiała te magnesiki pewnie zakupie ;-)zaraz zacznie się etap układanek puzzli i kolorowanek więc bedzie łatwiej zająć dziecko a teraz to sama nie wiem wszystko jest na chwile 

jakieś konkretne zabawki masz upatrzone ?