reklama

Czerwiec 2013

Gosiak - &&&&&&&&&&&&&&&& Zerkam i czekam :tak:
Madzia - zdrówka dla Tymka . Inhalacje na gęsty katar sa najlepsze .
Mikoto - u nas Jasiek też pamięta gdzie jaka zabawka :tak:. Nawet jak samochodzik pod kanapą zostanie to następnego dnia wczołguje sie tam ;-). Ja dzis porządki zostawiłam mężowi . trochę mnie rozkłada po tym wypadzie w góry :sorry2:
Dobranoc

reklama
Nocka fatalna. Standardowo ok 2 pobudka, nurofen, płacze i wiercenie się. I już jesteśmy na nogach. Szef dalej nie odbiera i nie wiem co z dzisiejszym dniem w pracy :/
Gosiak Nela jesteś już? :)

Ddaje znac ze ze prsez noc nic wiecej sie nie dzialo ; ( jak tak dalej podzie to przenosze jak nic. Najgorsze, ze moja mama przyjezdza 31.10 wieczorem no liczmy ze bedzie od 1 aby pomoc z poczatku a jak tak dalej pojdzie to pojde rodzic jak juz będzie i tyle z tej pomocy bede miala :(

Ehhh wlasnie weszlam na pazdziernik a dziewczyna z terminem na 30.10 urodzila w nocy :( az sie ooryczalam E , oociesza mnie ze przeciez moze siemcos dzisiaj zaczac ale juz nie wierze :(

Ostatnia edycja:
Hejho
My po 7 juz na nogach, pogoda beznadzieja :-/ i jak ja teraz pojde do sklepu :-( na 11 mamy lekarza Kariny, a ja mam na 17 :-/ ehh...
Madziu biedny Tymus :-( oby szybko choroba poszla precz!
Gosiak nie smutaj! Bedzie dobrze, moze postaraj sie troche mniej o tym myśleć?

A tak wygladal narodowy

Załączniki

• 1413786835402.jpg
    1413786835402.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 59
Dzień dobry.

Kolejna dobra noc za nami. Jeszcze trochę i się do nich przyzwyczaje ;-) Miki wstał 7.30 w dobrym humorze. Juz jesteśmy po wszystkich lekach, inhalacjach, czyszczeniu noska i pierwszym (dużym) śniadaniu.

U mnie nocka troszkę mniej śpiąca, bo się co jakiś czas budziłam, ale na krótko. O 6 juz głód nie dal mi spać, wiec zrobiłam sobie jeść i po cieplej herbacie jeszcze mnie zmorzyło. Pewnie, żeby nie Miki to spałabym jeszcze. Tak mi dziś sennie.

Gosiak, nie łam się. Widać to jeszcze nie czas Nelki, jeszcze chce się polenić w brzuszka.

Madzia, oj biedny Tymcio. Szef odebrał? Dostaniesz wolne? Może pojedzciedo lekarza?

Marys, ale tłum. Jak reka?

MatkaEwa, żeby Cie nie rozłożyło

Hahaha, Miki ciągle pcha ręce do buzi i się doigrał. Ugryzł się w palec :-P

Hej dziewczynki.

Podobno forum zamiera a mnie nie było 2 dni i nie mam szans nadrobić ;)

Gosiu dam Ci radę. Ciesz się ostatnimi chwilami we dwójkę z synkiem. Poświęcaj mu jak najwięcej czasu, odpoczywaj czy ugotuj sobie coś ulubionego. Jak pojawi się dzidziuś to bedziesz miała roboty, że hoho! Jeszcze będziesz tęsknić za tym czasem. Wiem co mówię - ja miałam dwojkę na raz!

My po weekendzie u dziadków. Było fajnie. Wczoraj było 18st więc duża część dnia na spacerze w lesie. Dziewczyny zadowolone. Tylko mam problem. Mojej Ewci pupka się strasznie odparza. Zmieniam pampki non stop, pupkę smaruję a i tak czerwona. Nigdy tak nie miała. Non stop trzeba sudem smarować.

Zmykam bo dziewczyny zjadły drożdżówkę i ktoś musi posprzątać ;)

witam na chwilkę
u nas ciemno i leje Daria Dospała do 8.30 ale pewnie dlatego że było ciemno jak w środku nocy :-(
Gosia nie płacz to nic nie da daj sobie na luz przyjdzie czas to Nelusia na pewno wyskoczy kochana do 40 tc jeszcze kilka dni a takim stresem na pewno sobie nie pomożesz
Mikoto takie te mebelki będziemy zamawiac ja m wróci
1 mammut IKEA zestaw krzesełko stolik DLA DZIECKA (4706759369) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
dobra zbieramy się do biedronki bede puzniej

reklama
Hej!
Gosiak: biedactwo... :sorry2: Ale nie łam się, w końcu ta Nela wyjdzie. ;-) Wiem, że czekanie dobijające jest, ale co zrobić... Nie weim co Ci poradzić. Trzymam kciuki, żeby to było już. &&&&&&&&
Teri: mebelki w Biedronce? Muszę poszukać. ;-)

Ja dziś nie mam jakichś planów wielkich. Nie wiem co na obiad... Na spacerek trza iść, bo ładnie u nas. A poza tym to wiecie: pranie, sprzątanie i takie tam. :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry