Nocka w miarę, dwie pobudki na mleko, temperatury od wczoraj nie ma i niech już tak zostanie. Filipek zjadł normalnie obiadek, kilka winogron i kaszkę. Poza tym bawił się i troszkę broił, nie marudził, więc chyba wraca do zdrówka. Nie dość, ze zimno dziś było to jeszcze śpiąco. Jutro mamy 5 rocznicę ślubu i pewnie tu nie zajrzę. Mąż podobno będzie później z pracy, wiec kino lub wypad we dwoje musimy przełożyć na inny dzień. Ale nie odpuszczę jutro zumby...
Nayaa przesyłka dziś dotarła, dziękujemy, coś czuję że niedługo buciki pójdą w ruch jak będzie taka pogoda
mikoto dziękuje za link do znikopisu, dziś widziałam podobne ale nie wiem czy wielkościowo w Pepco
gosiak_85 jak przygotowujesz dla Tymka płatki owsiane? coś czuje, ze Nela jutro zechce wyjsc
anilek77 bez auta jak bez ręki, prawda. Jeszcze jak nie było Filipa to nie przeszkadzało mi i jechałam pociągiem. Ale teraz się martwiłam, ze synek będzie musiał być dłużej u babci, nie wiadomo o której bym go odebrała, tęskniłam już za nim. Filip nie koloruje, nie sprząta zabawek tylko je wywala i nie robi kupy na nocnik, mały leniuszek z niego.
dmuchawiec zdrówka dla pszczół? Co dziewczynom dolega, przeziębienie, temperatura?
Kingusia91 to macie już spokój ze szczepieniami na jakiś czas, 9kg to dobra waga
Palindromea ale świetnie się udało z tym kombinezonem, bardzo ładny. Odpoczywaj ile się da
fioletowa trzymam kciuki za tatę &&&