• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2013

Dzisiaj miałam ciężki dzień. Nie dość że moje koleżanki robiły minimum i mam mega zaległości w pracy, to jeszcze Ł na łączach.. jak ugotować zupke, co dać jeść itp..
Z jego recenzji dobrze im minął dzień. Tymcio wsuwał za 2 :-) Kiwał głową że mu rybka nie smakuje i domagał się jeszcze. Sikali za każdym razem wspólnie i wesoło się bawili :-) Ale Tymcio padł przed 10 na 2h i musiałam go teraz położyć bo tak marudził :(
Wyszłam z pracy o 15-tak boli mnie oko. A zaczęłam po 9 bo tyle trwało załatwianie L4.. przychodnia.. w środę kontrola i żegnamy się ;-)
Czekam na moją mamę jak na zbawienie-ma przywieźć mi krople do oczu. Dziękuję Mikoto :* DR nie przypisał mimo że mówiłam że to dla Matta :-/

Odpiszę Wam usypiając Tymcia.. tylko nie wiem o której to będzie.. eh dziad.. bo mam mu wybaczyć to jego pierwszy dzień z Tymciem.. brak słów :-/

reklama
Hej
Co do karmienia piersią... Zawsze się zastanawiam jak to możliwe, że ktoś komuś chce coś narzucać? Ja chciała m karmić piersią góra do roku- karmiłam, Gosiak nie chce -nie karmi, Dmuchawiec chce-karmi nadal. Oczywiście mam swoje zdanie na ten temat, ale do głowy mi nie przychodzi, żeby kogoś do moich poglądów przekonywać. Uważam, że jeśli ktoś chce znać moje zdanie, to mnie o nie zapyta.

Palin: co mam Ci napisać... Tulę Ciebie, Aro kopniaka ode mnie dostaje.

Gosiak, moja mama tak mówi, że teraz ten tydzień lekami ją zatrzymań, a potem jeszcze przenoszę. Ale raczej nie ma takiej opcji. W ogóle jest zła na Ara, ze nie wziął na mnie l4.
Miki tez zdziwiony, że za oknem ciemno, a tu ani kolacji ani kąpania, tylko zabawa. Nawet bajki mu się nie zgadzają z "porą dnia".
To Nela juz przejawia inne zwyczaje od Tymcia?

Mikoto, Aro nie wytrzymałby do 15 i jest tego świadomy On wie, że jestem wytrzymała, uparta, zawzięta, zawsze sobie jakoś wykombinuje i poradze.

Madzia, a niech tatuś do wieczora sam sobie radzi. Jak to mowie "masz łeb i h**, to kombinuj". Tobie nie podpowiada nikt co i jak. Pewnie nawet jakby było źle to i tak się nie przyzna. Jutro tez tata zostaje z Tymkiem?

Pojechał teraz do sklepu po mini zakupy i do bankomatu, bo ostatnią gotówkę wydałam na jajka, a w razie co lepiej żebym miała chociaż na taksówkę.

Ostatnia edycja:
Kinia u nas w wekkend byly takie temp ;-) dzisiaj niby 0 ale mnie jakos ziiimno bylo :-P
Teri oby Cie nic nie rozkozylo! Zdroweczka i sloneczka ;-)
Gosiak 18 stopni! Toz toz to lato :-D a Neli na pewno sie unormuje jedzonko ;-) bardzo ladnoe zjada :-)
Gosiak, Mikoto moja zmora sa pryszcze, a w szczegolnosci przed okresem :-/
Palin strajkuj! Niech Aro sam soboe gotuje! Aco ;-) Ty masz odoczywac ;-)
Madzia super, ze Tymciowi wrocil apetyt :-D oby tak dalej ;-)

Weszlam do domu i co slysze... Mloda ma katar... Temperatura 37,3... Nosz kurna.. Musial ja zarazic :-/ dobrze, ze mialam z nia ta wizyte to przy okazji sprawidzila wszystko... Co do wynikow, to wszystko jest ok, okazalo sie, ze te normy co sa podane to sa dla doroslych :-D kamien z serca mi spadl :-D ma dostawac tylko wiecej czerwonego miecha co by zelazo troszku podniesc, ale anemii nie ma.. Bladosc i since pod oczami ma dlatego, ze pozno chodzi spac, ale na sile przeciez jej nie poloze :-/ przepisala pare rzeczy dla Mlodej na teraz co by choroba bardziej sie nke rozwinela.. I tu pytanie do Was o masc majerankowa ( przepraszam, ze pytam ale to pierwsza jej choroba od urodzenia :-/) kiedy smarujecie i gdzie?

Nam przeposala wlasnie masc majerankowa (napisala, ze pod noskiem smarowac ale wole sie upewnic), sambucol, sanosvit i vit c. To po kapieli ja nasmaruje tak jak Mikotku piszesz. A mozna z ta mascia przesadzic?

Marys: piątek robię im wolny, bo pojedziemy do moich rodziców.Ja mam na 15.00 wizytę u gin, a Miki kończy o 16.25. No więc zabierzemy się wcześniej, nabędziemy ze sobą, ja do lekarki ze spokojem pójdę. :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry