Emka tak, do tej pory mi nie chorowala, mam.nadzieje, ze szybka reakcja pomooze uniknac rozwiniecia sie choroby ;-) powodzenia w przestawianiu Niny na spanie w lozeczku ;-)
Gosiak upsss.. Ubralam ja w miskowy kubraczek,ktory moja mama kiedys tam kupila a jest jasny

jest cieply wiec Mloda sie wygrzeje w nocy ;-)
Mikotku u nas ciezko jest wpuscic krople a co dopiero odciagnac cokolwiek :-/ wtedy wrzask wyrywanie i placz :-/ oby jednak sie udalo spokojnie odciagnac glutki. To juz blizej niz dalej powrotu Mikotkowego ;-)
Madzia biedactwo :-( niech oczko troche odpocznie od ekranow! A jak Ty sie czujesz? L pomaga cos?
Palin jak sie czujesz?
Mloda wykapana, kaszki zjadla.nie wiele (ale to moze byc wina drozdzowki), nasmarowana masci majrankowa, dostala wit c i calcium.. Teraz poszla spac.. szok!

dawno nie kladlam jej tak wczesnie... Ja zaraz ide ogarnac wszystko, robie kanapki, mycie i spaaaac... M zasnal na siedzaco przed kompem... chcial. Sie zdrzemnac ale chyba po mojej minie wyczytal, ze nie ma takiej opcji

jak ja nie moge sie wyspac to on tez nie

a dzisiaj na dodatek zaspal do roboty

ponoc wstał w nocy do Mlodej.. Dzisiaj mnie bedzie budzil.. Ehh... Jak wrocilysmy od lekarza to nawet nie zapytal o wyniki ani co powoedziala lekarka.. dopiero jak powiedzialam, ze ide do apteki to sie zainteresował laskawie :-/ ehh... Nie mam juz czasem.do niego sily.. To posmecilam troche... A teraz ruszam do roboty ogarniac wsio!