gosiak_85
Czerwcóweczka 2013
Dzien dobry,
nocka u nas superrrrr ! Tymka uslyszalam pierwszy raz ok 5:30 i akurta wtedy tez Nelka zaczela plakac wiec mysle po spaniu....a tu cisza i spanie do 7
Nelka z kolei budzial sie 3 razy co 3 godzinki jadla, zmiana pieluszki i spanko dalej. Tak to ja moge funkcjonowac ;-) Za kazdym razem budzialm E aby karmil bo ja w tym czasie sciagalam troszke pokarmu. Mleko jest jakies dziwne zolte ! i to doslownie...alle w sumie jem normlanie to moze cos tam je barwi.
E niedlugo wychodzi zarejestrowac mala do urzedu i po pare drobiazgow. Potem moze ja do lidla skocze, co by wyjsc z domu. Od srody byly fajne bluzy, pewnie ich juz nie bedzie
Palin - teraz widac jak Panowie nie dostrzegaja drobiazgow do zrobienia
hihihi jak dzis tesciowa spyta powim, ze mam nawal wiec pewnie doradzi masowanie ;-)brawo dla MIkusia !!!!
Anielek - super fryzurka !!!! widzialam na fb. Na zgage dobry tez imbir i migdlay...no i mlekoooo
Mikotu -az dziwnie sie czyta dzieci w liczbie mnogiej. ale poki co jakbym nadal jedno miala
Madziu - a moze cos mu sie przsnilo
biedaczek
|Robaczku - biedny Hubis i biedna Ty :-(duzo dyzo zdrowka dla Was... nad Ksiaezna Kate pracuje caly sztab ludzi nade mna E w photoshopie
czekamy na wiesci !
Koncze czytac i odpowiadac na Bonie, ale musze zmykac bo E wychodzi...bede pozniej ;-)
nocka u nas superrrrr ! Tymka uslyszalam pierwszy raz ok 5:30 i akurta wtedy tez Nelka zaczela plakac wiec mysle po spaniu....a tu cisza i spanie do 7
Nelka z kolei budzial sie 3 razy co 3 godzinki jadla, zmiana pieluszki i spanko dalej. Tak to ja moge funkcjonowac ;-) Za kazdym razem budzialm E aby karmil bo ja w tym czasie sciagalam troszke pokarmu. Mleko jest jakies dziwne zolte ! i to doslownie...alle w sumie jem normlanie to moze cos tam je barwi.E niedlugo wychodzi zarejestrowac mala do urzedu i po pare drobiazgow. Potem moze ja do lidla skocze, co by wyjsc z domu. Od srody byly fajne bluzy, pewnie ich juz nie bedzie

Palin - teraz widac jak Panowie nie dostrzegaja drobiazgow do zrobienia
hihihi jak dzis tesciowa spyta powim, ze mam nawal wiec pewnie doradzi masowanie ;-)brawo dla MIkusia !!!!Anielek - super fryzurka !!!! widzialam na fb. Na zgage dobry tez imbir i migdlay...no i mlekoooo

Mikotu -az dziwnie sie czyta dzieci w liczbie mnogiej. ale poki co jakbym nadal jedno miala

Madziu - a moze cos mu sie przsnilo
|Robaczku - biedny Hubis i biedna Ty :-(duzo dyzo zdrowka dla Was... nad Ksiaezna Kate pracuje caly sztab ludzi nade mna E w photoshopie
czekamy na wiesci !Koncze czytac i odpowiadac na Bonie, ale musze zmykac bo E wychodzi...bede pozniej ;-)

dobrze, ze wiecie juz skad sie wziely klopoty

alez Wy skrobiecie . ja jakas "cofnieta" sie czuje,mimo zainstalowanej aplikacji na tel,ciezko jakos "nie z kompa" mi tu zajrzec..