Palindromea
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Tymek tez uwielbia rury na placu zabaw 
oby zabki szybko wyszly i nie daly sie w kosc
hihih Tymek tez byl ciemny, co prawda czuprynke mial mniejsza. Ciemne na pewno nie po mnie i nie po tatusiu
obydwoje jestesmy ciemnymi blondynami , wiec pewnie zmeinia kolor.... Tymkowi juz zaczynaja troszke ciemniec 

Czasem ma chłopak gest hehe ja już sama nie wiem czy on bardziej złym czy dobrym człowiekiem jest :-/ Na pewno bardzo bardzo nerwowym.. a niegrzeczne zachowanie Matta i nieprzespane noce Tymka potęgują te nerwy.. i jego i moje, bo mam wrażenie że wtedy chłopcy są na mojej głowie :-/ A np dziś jak rano pytałam czy kojarzy że Tymek nie spał między 4 a 5 to usłyszałam że nawet go głaskał po główce 

No nic. Pożyjemy, zobaczymy. Na początku mnie to tak nie smuciło, bo bardziej cieszyłam się, że zdrowe, ale im dłużej myślę, tym bardziej mi smutno... Tak jakoś czułam, że to dziewczynka, a tu zonk... :-(Wiem, że najważniejsze, że zdrowe- pewnie, że tak. I cieszę się ogromniaście, że zdrowy dzidziol rośnie, ale jest to małe ale... Tak mi jakoś smutno... Pogodzę się z tym. Będę się cieszyć synkiem, kochać go nad życie. Wiem to, bo przechodzę to czwarty raz w życiu ;-). A tak bardzo nie chciałam odczuwać tego "zawodu", tak nie chciałam się nakręcać na różowy... I stało się. Nakręciłam się i teraz muszę się odkręcić. 
ale mufinki bananaowe tez rewelacja sa tak leciutkie i meicutkie...Tymek zjadl prawie 2 ale ze bylo to ok 18 i byl po obiedzie, deserze to nie dojadl ;-) oby w zlobku poszlo gladko 
dalam srednia czerwona cebulke i wysza super !!
ucalowania dla Adasia 
noc przespana w całości, Zosia wstała o 6.50. J. Pojechał po świeże pieczywo, Zosia się bawi, a Ja wstawiam obiad.
jak noc? Jakie plany na dzisiaj? Jak oczko Nelki?