reklama

Czerwiec 2013

Witam porannie

Jak to dobrze że mam dziś wolne. Organizm mi się buntuje od przesilenia. Wszystko mnie dziś boli ale nie grupowo, raczej jak zakwasy więc stres i zmęczenie. Dzieci dość ładnie spały. Tosiu wstał jednak koło 5. Och jeszcze bym pospala. Zrobił właśnie 2 kupę wec odpisze zaraz.

reklama
Wisienka odpoczywaj :-)

Mikoto jak dorwe królika w Lidlu to zgłoszę się o przepis :-)
Myślę że ten brzuszek to efekt antybiotyku a chwilę później jelitówki-to za dużo na tak mały brzuszek :( W sobotę Tymcio na cały dzień zjadł pół kromeczki chleba, , wczoraj już lepiej.. Kupy są nieregularne i brzydkie bo on teraz dużo pije. Niech to się już unormuje!

Widziałyście gazetkę z Lidla z drewnianymi zabawkami? Co o tym myślicie? Mi się podobają :-)

Madziu :-* właśnie oglądam gazetkę, przepiękne te zabawki :-) domek i mebelki dla lalek przywolaly moje dzieciństwo :-P arka Noego jest super!

A to drewniane puzzle z TK Maxx i bombki

Załączniki

• 1415600832191.jpg
    1415600832191.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 52
  • 1415600843796.jpg
    1415600843796.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 65
  • 1415600852426.jpg
    1415600852426.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 50
  • 1415600862296.jpg
    1415600862296.jpg
    37,4 KB · Wyświetleń: 56
  • 1415600874366.jpg
    1415600874366.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 49
  • 1415600883728.jpg
    1415600883728.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 51
Wracam
Marys
Wszystkie wykrztuśne podaje się Max do 17 a w przypadku naszych maluchów 16. Chodzi o to by rozrzedzona wydzielina nie spływała do gardła i oskrzeli. One działają ok 3 godzin, lepiej też nie podawać bezpośrednio przed drzemka

Palin
Hallo jak sytuacja
Mikoto
Mój tata choduje króliki. J już pojechał. Kiedy znowu będzie? U mnie dziś będzie siostra. Trochę towarzysko a trochę popilnuje dzieci a ja umyje okna bo nie mam kiedy tego zrobić nigdy. Albo już ciemno albo leje. A ty co planujesz ?
Gosiak
Może i Nela taki ma odrzut. Wszystko wyjaśnia sytuacja jeśli kupki są kwaśne , pula zaczerwieniona lub boli brzuszek.
Magda
Koniecznie probiotyk ! Nawet podwójnie przez 3 dni
Korba
Ależ Masz dobre serce ! W jakim wieku są te dzieci ?
Toś dziś szaleje a ja muszę kawę znów wypić bo zasypiam

melduje sie tylko
dziś mase pracy mam dobrze że Dawidek w domu to się bawi z Darią a ja spokojnie mogę w kuchni urzędować biszkopt na tort już sie piecze zaraz wstawię warzywa na sałatkę dzis piękna pogoda wieć w między czasie obowiązkowo spacerek musze zrobić 2 sałatki maffinki (Mikoto z tego przepisu ile sztuk wychodzi ? ) krem do tortu i go jakoś ozdobić i jeszcze ciasto jogurtowe poprasować i posprzątać :eek::eek::confused2:proszę o wydłużenie doby także mam nadzieje jestem dziś usprawiedliwiona ?:sorry:
zerkam tylko na fb czy czasem Krysia już wyskoczyła :-D
wisienka super że nareszcie masz wolne !!!!
mikoto piękne bombki daria tez ma takie układanki tylko są same kształty po wyjęciu zwierzątek a tu widze że są też rysunki wieć dla naszych małych super bo same kształty to jest jej jeszcze troszkę trudno dopasować i się wkurza :sorry:
kochanie czas mnie goni cieszę sie że jutro znow niedziela :sorry:jutro świętujemy juz prawie 11 lat jestem mamą :szok:

buziaczki :*

Witam się na szybkiego.

Sytuacja bez zmian. Boli, spina, ale nie kręci się do przodu. Chwilami tracę cierpliwość, takie czekanie chyba najbardziej męczy. Staram się zajmować sobie czas, żeby o tym nie myśleć. na 12 mam wizytę u fryzjera, ale teraz rozważam sugestię Jullix i Fioletowej, czy nie pojechać do szpitala zobaczyć, czy coś od wczoraj się zmieniło w kwestii szyjki i rozwarcia.

Miki już całkiem się rozhasał, znaczy, że czuje się tu bardzo dobrze. Je jeszcze więcej niż w domu, nocki przesypia z przerwą ok 2 na mleko. Wstaje 6.30-6.45 i zarządza pospolite ruszenie z łóżek.

Przepraszam, że wszystkim nie będę odpisywać, ale my trochę jak w gościach, więc staram się nie siedzieć przed komputrem.
Ściskam i buziakuję wszystkich :*****

Dowód odebrany, zakupy zrobione. Kupiłam w Biedronce patelnie ceramiczna za 20 zł, przecena z 40, i torbę podróżna Kappa za 25 z 50 zł. Na dworze cudnie, Zosia wstanie, zjemy obiad i znów wyjdziemy.

Wisienka okna mylam w czwartek a już wołają żeby je znów umyć :-/ J. Będzie za dwa tygodnie. Obiad mamy z wczoraj, także dzisiaj mam wolne od gotowania. Musze ogarnąć podłogi i kurze.

Teri świetna organizacja :-) Kochana, ok, 12-14 sztuk. Ja wolę mniejsze muffiny bo i tak wyrastają, a Lubie jak siedzą w papilotkach a nie wylewaja się z nich ;-) z puzzli jestem bardzo zadowolona, a Zosia bawi się nimi od wczoraj nie stop, będę jeszcze polowala na takie ;-)

Palin koniecznie jedz do szpitala i sprawdź!

Mikoto piękne te bombki!! Ja dzis w Empiku byłam,tez fajne ozdoby mieli .. Jakieś zawieszki sowy,batelnice.. Mmmm miodzio
Wojtek ciagle sie gila i nie wiem co robic. Normalny lekarz w przychodni dopiero w czwartek bedzie,bo ta co dzisiaj to ona tylko antybiotyki daje. A ja neosine,inhalacje z soli...
Zdrowka dla chorowitkow!!

Nie wiem jak w taka pogodę ubierać Wojtka. U nas jest 16st minimalny wiaterek.. Przedtem założyłam wojtkowi body dł rękaw,bluzę "bejsbolówkę" i bezrekawnik.. Za ciepło na kurtkę w piorunki :( nie lubie takiej pogody bo nie wiem jak jego ubierać :(

reklama
Nayaa dziękuję ;-) w empiku nie bylam, jeszcze :-P ale choinki zaczyna mi brakować, a od 15. Listopad będą ozdoby holenderskie w Mrówce ;-) czekam na promocję bombek w Eurofiranach. Te kupowałam po 6.50 /szt. Ale chcę kupić jeszcze szklane, a ich cena dwa razy taka :-/ ja ubieram Zosi płaszczyk jesienny na polarze, body z długim i sweterek. Tez nie lubię takiej pory,bo nie wiadomo co założyć :-/ katar może trwać, a kaszle?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry