gosiak_85
Czerwcóweczka 2013
Nayaa - oj w domu to bym nie znosla, moj ojciec tez tak palil i dopieri czulam jak wszystko przesiakniete mialam jak sie wyprowadzialm :/
To ja sie przyznam raz fajeczki spronowalam z czytsej ciekawosci i o malo pluc nie wyplulam
wiec dziekuje serdecznie 
Dzisn jakaos zlecial, Nelka cos niespokojna ale dwie kupki ladnie zrobila. Ja sciahnelam wszystkie worki z ciuszkami po Tymku, posegregowalam rozmiarami, pare rzeczy taki lepsiejszych odlozylam do sprzedania, a reszte E pojedzie tez sprzedac na ochli juz za grosze
Tumek juz zmęczony i marudzi a to jeszcze godzina do kapieli !
To ja sie przyznam raz fajeczki spronowalam z czytsej ciekawosci i o malo pluc nie wyplulam
Dzisn jakaos zlecial, Nelka cos niespokojna ale dwie kupki ladnie zrobila. Ja sciahnelam wszystkie worki z ciuszkami po Tymku, posegregowalam rozmiarami, pare rzeczy taki lepsiejszych odlozylam do sprzedania, a reszte E pojedzie tez sprzedac na ochli juz za grosze
Tumek juz zmęczony i marudzi a to jeszcze godzina do kapieli !

Masakra jakaś , jak ludzie mają się leczyć i badać ???? Idąc na te badania myślałam , że będzie to kosztowało tak do 50zł , dobrze , że mieliśmy przy sobie tyle pieniędzy
A Julka ku mojemu zdziwieniu , bo bała się pobrania krwi , nawet nie pisnęła , aż Panie ją chwaliły , że taka jest dzielna ;-);-)
Zasnął bez problemu.. może to ząbki bo rączki ciągle w buzi.. ale ząbki chyba też bo rączki w buzi non stop-a może i jedno i drugie :banghead:

czekam na m jak miłość i nadrabiam Internet.