reklama

Czerwiec 2013

Nayaa - oj w domu to bym nie znosla, moj ojciec tez tak palil i dopieri czulam jak wszystko przesiakniete mialam jak sie wyprowadzialm :/

To ja sie przyznam raz fajeczki spronowalam z czytsej ciekawosci i o malo pluc nie wyplulam :P wiec dziekuje serdecznie ;)

Dzisn jakaos zlecial, Nelka cos niespokojna ale dwie kupki ladnie zrobila. Ja sciahnelam wszystkie worki z ciuszkami po Tymku, posegregowalam rozmiarami, pare rzeczy taki lepsiejszych odlozylam do sprzedania, a reszte E pojedzie tez sprzedac na ochli juz za grosze ;)

Tumek juz zmęczony i marudzi a to jeszcze godzina do kapieli !

reklama
Witam wieczorem.
Piszecie o paleniu. Ja też nie znoszę smrodu papierosów. W moim domu nigdy się nie paliło. Choć mój tata pali. Ja też palilam jakiś czas. Nie palę już od prawie 8 lat. Lubiłam palić. Zdrowie , chęć posiadania dzieci i smród sprawiły ze postanowiłam rzucić. Raz, jeden dzień i koniec. A jeśli chodzi o alkohol... Ja nie lubię piwa, wolę mocniejsze trunki. Whisky i tequila. Wódkę piłam, nie żebym lubiła Ale okazjonalnie się zdarza. Nie piję przy dzieciach, to na pewno.
Dzien minął pracowicie. Okna czyste. Mieszkanie na tyle ile czas pozwolił. Doprowadzilam do porządku kwiaty. Napisałam i wysłałam list do Maćka. Zrobiłam zakupy. Pokawkowalam z sis.
Ciekawe co tam nasza Palin ?
Gosiak
Ciężka sprawa z teściową. Niech za każdym razem myje ręce i płucze usta płynem przynajmniej
Naya
To ja nie wiem co wy z tą kanapa zrobicie. Przecież to się nie wywietrzy
Teri
Ja lubię waniliową z delekty jest pyszna. Ostatnio jednak robię mascarpone z bitą śmietaną
Mikotku
Bombki cudne, wprost królewskie. Co porabiasz kochana ?
Milusie brzuch boli. Nie wiem co jej jest

Teri, Czytam i czytam Twojego posta i nie mogę się nadziwić ile Ty dzisiaj dałaś radę zrobić - podziwiam :tak:

Madzia, Co może być Tymkowi ? A ząbek jakiś nie idzie ? No ale piszesz, że chyba brzuszek go boli hmm , bidulek :sorry::sorry:

Mikotku, Szkoda , że mąż musiał już jechać do pracy :sorry: jak jest to zawsze Ci pomoże przy Zosi ....Kiedy teraz przyjedzie ? a bombki przecudne .... Puzzle też fajne , muszę się wybrać do TM

Gosiu, Szkoda , że babcia musiała już jechać , Tobie też było radośniej w domku a i przy dzieciach na pewno pomogła , to co teraz teście ? :eek:

S załatwił sobie dzisiaj dzień wolny a więc ja w piątek pobiegłam do lekarza po skierowania na badania , ja w końcu musiałam zbadać krew ( bo miałam już jakiś czas temu to zrobić , bo nawet nie wiem co i jak z moimi płytkami) S kontrolnie , a i z Juleczkę trzeba było przebadać , krew miała pobieraną jak była mała . Teraz zaniepokoiło mnie u niej to , że od dłuższego czasu cały czas jest jej gorąco ( rozbiera się do rosołu) Julki wychowawczyni powiedziała, że może to być coś z tarczycą .
Chciałam Wam napisać o naszej służbie zdrowia : Poszłam poprosić o skierowanie na badania dla Julki ( powiedziałam co mnie niepokoi) Pani doktór wypisała mi 2 skierowania : jedno na NFZ a drugie ( 3 badania) płatne , bo powiedziała że nie są refundowane a powinnam je zrobić. Dzisiaj po pobraniu krwi , dostałam karteczkę aby zapłacić za te 3 badania i nogi mi się ugięły 165 zł :szok: Masakra jakaś , jak ludzie mają się leczyć i badać ???? Idąc na te badania myślałam , że będzie to kosztowało tak do 50zł , dobrze , że mieliśmy przy sobie tyle pieniędzy :happy: A Julka ku mojemu zdziwieniu , bo bała się pobrania krwi , nawet nie pisnęła , aż Panie ją chwaliły , że taka jest dzielna ;-);-)

Palin, Jak się czujecie z Krysią ?

Ostatnia edycja:
Madziu jak Tymek? Śpi?

Gosiak Tymek wytrzymał do.kąpieli?

Wisienka dziękuję :-* ależ pracowicie spędziłas dzień :-) ale wcale mnir to.nie dziwi ;-) Mroweczko :-* zrobiłaś wtedy Mili badanie moczu?

Korba dziękuję :-* za dwa tygodnie Mikotkowy będzie ;-) z badaniami ogólnie jest dramat, jak to mówi moja znajoma ;-) a hormony to już w ogóle mają kosmiczne ceny :-/ kiedy będą wyniki? Twoje i Julii.

Teri dziękuję za przepis :* Daria spi? dużo tych jajek zjadła? ;-) Czekam na zdjęcia

Właśnie położyłam Zosie. Ja tez juz gotowa do spania, dzisiaj porobilam wszystko zanim Zosie przygotowałam do snu.

Ostatnia edycja:
Dzieci zasnely
Korba
A co to były za badania ! Cena obłęd. Mnie też to wkurza że NFZ to jakieś minimum a za resztę płacić Ale skąd!

Mikotku
Tak. Posiew. Jest ok. Muszę jej zrobić ogólne i na robale bo w koło pępka ja boli. Idziesz już spać ? Ja siadam do eseju.

Mikotku, Mam nadzieję , że wyniki wszystkie będą w środę

Martwię się moją mamą , załatwiłam jej też skierowanie na wszystkie badania a do tego na USG brzucha i tarczycy . Na tarczycy nadal ma guzki i ma zobaczyć czy urosły od ostatniego USG, ale ten brzuch ją bali już od dłuższego czasu i znowu ma pozapychane wszystkie przewody w brzuchu żółcią :-( Już kiedyś tak miała , przepychali jej to wszystko , teraz kazał zrobić rezonans prywatnie w akademii medycznej , dzisiaj dzwoniliśmy i termin jest na następną sobotę . Wszystko ma powiększone , nabrzmiałe w brzuchu :-( Bardzo Was proszę kochane o kciuki

Korba koszmar z tą służbą zdrowia :(
Wisienka jesteś perfekcyjna! :) Skąd bierzesz moc?
Gosiak wolałabym sama być z piątką dzieci niż z teściową :p Mieszkałam z nią 5 lat i chociaż każda na osobnym piętrze to była masakra :-/
Mikoto Zosia zasnęła bez problemu?
Tymek wyszalał się z tatą i bratem-była wojna na poduszki i gonitwy po całym domu :-D Zasnął bez problemu.. może to ząbki bo rączki ciągle w buzi.. ale ząbki chyba też bo rączki w buzi non stop-a może i jedno i drugie :banghead:

Wisienka też pomyślałam o robakach. a jak z apetytem? nie ciągnie Mili do słodkiego? Co masz za temat eseju? Esej i rozprawka to znienawidzone przeze mnie formy wypowiedzi pisemnej :no::wściekła/y::angry: czekam na m jak miłość i nadrabiam Internet.

Korbus mocno trzymam kciuki!

Madziu tak, Zosia zasnela spokojnie. Tymus tez Łobuziak :tak::-D

reklama
Magda
Dobrze, że Tymcio śpi
Korbuś
Trzymam kciuki za wasze zdrowko i dobre wyniki dla wszystkich. Za mamę również
Mikoto
Esej z ekonomii na temat planów na przyszłość. Dla mnie nic trudnego bo lubię takie rzeczy. Mila straciła ostatnio apetyt i miała kłopoty z siusia zaczerwienie itp. Obstawiam robale. Cóż przedszkole

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry