reklama

Czerwiec 2013

Szybki melduneczek z rana,
Tymek przebudzil sie a raczej pojekiwal dosc glosno tylko RAZ. Ale mu sie nie dziwiewe, bo spal na koldrze, glowa w druga strone, wiec i zmarzl pewnie i smoczusia nie mogl znalezc, bo zostal na poduszce ...

Nelka standardowow pobudka 2 razy na mleczko plus kupke raz co mnie cieszy

Za oknem pada i jest pasudnie.....

E dzis do pracy poszedl wic moj wielki dzien - ogarniam 2 sama :tak: obym nie musiala dzownic po niego do pracy

reklama
Witam z rana :-)
Moi jeszcze spi, wiec mam chwille na naskrobanie ;-) ide zaraz zrobic kawe z syropem vaniliowym, ciekawe co z tego wyjdzie :-P

Mikoto moi o dziwo jeszcze spia o_O ja sie przebudzilam 30 min temu. Na indukcji czeka juz garnek co by podgrzac parowki dla Mlodej :-) chetnie bym cos doradzila ale nie wiem juz co :-( moze poszukaj czegos na imternecie?
Wisienka wspolczuje nocki :-( moze zdrzemnij sie pozniej z nimi? Butow poszukam po konsultacji z drugim ortopeda i raczej w innym sklepie ;-)
Gosiak poradzisz sobie! Trzymam kciuki ;-)
Palin jak tam sytuacja

Kingusia czy Ty kupiłas w końcu pościel dla Laury?

Ostatnio wpadły mi w oko te z Dekori, wszystkie w cenie 69,90, beżowa jest flanelowa, a ta z piratami cudna!

Załączniki

• 1415694119603.jpg
    1415694119603.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 47
  • 1415694128348.jpg
    1415694128348.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 44
  • 1415694137625.jpg
    1415694137625.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 45
  • 1415694147255.jpg
    1415694147255.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 46
Czesc kochane. Podczytuje ale weny brak na pisanie...jakos taka wymieta jestem po tym co sie stalo. Najpierw te moje tabliczki,potem Antos. Musze sie ogarnac.
Buziaki dla Was.

Mikotku no, az sama jestem w szoku o_O tak przez caly wweekend, wstawala 9-10, chyba wie, ze mamusia musi troche odespac ;-) jestem juz z kawka i korzystam ile sie da :-D dzisiaj bede robic flaki M (bleh) , dla Mlodej mam jeszcze schabowego z serem i sliwka, no chcialabym wyjsc z Mlodna dwor, pogoda taka sobie oby ociaz nie padalo, moze uda mi sie wyciagnac M na cmentarz do jego babci, bo 2 nie moglam trafic do niej :-\ wieczorem moze uda sie umyc podloge. a jakie plany u Was?

Kawka smaczna? Ostatnio syropy do kawy były i w Lidlu i w Biedronce. Wow, obiad na bogato ;-) ja dzisiaj rosół, ale pod kątem czwartku, bo zostanie mi bulionu do klopsow ;-) ostatnio planuje obiady z kilkudniowym wyprzedzeniem, fajnie mi się to sprawdza przy zakupach :-) gdyby nie to, że zupa na ogniu, to już bylybysmy na dworze :-/ za jakieś 30-40 min drugie śniadanie, dzisiaj parówki, potem drzemka Zosi. Ja w tym czasie zajmę się kwiatami i będę się relaksowala z Wami ;-) potem spacer :-D i u mnie podłogi czekają, może wieczorem???

reklama
Dzieci przebrane wsteponie najedzone ;-) z Tymkiem bedziemy wcinac niedlugo jego 2 a moje pierwsze sniadnako ;-)

Mikotko
- boskie te kompletyyy !!! zakochalam sie w tym w sowki (chyba to sowy) a piracka tez sliczna...szkoda, ze wymiarowow mi nie podpasuja :-(choc dla Nelki jeszcze tak gorzej z Tymkiem, jak one wymairowo wygladaja ??

Emka - tyle i badz z nami !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry