teri114
Fanka BB :)
plan na dziś wykonany 
hihi korba dziękuję faktycznie dziś miałam troszkę młyn ;-)o jej ale cena za badania
a przecież dzieci powinno się leczyć za darmo !!
oby wyniki były dobre i kciuki za mamę zacisnięte &&&& fajnie że nas tu czasem odwiedzasz 
Mikoto hih a 2 ale same białka
zjadła flaszeczkę mleczka i o 20 juz spała ;-)obiecane zdjęcie z miską
Daria dostaje czasem miske z wodą wieczorem jak juz bardzo marudzi ;-)myje piłki kaczuszki ciapie się czasem tylko rączkami a czasem sadzam ją do miski dupką i tak siedzi wczoraj miała ciapac się tylko rączkami bo była w ubraniu wyszłam do kuchni wracam a ona siedzi w tej misce zadowolona weszła sobie w ubraniu
to jeszcze tu zdjęcia tortu
hihi korba dziękuję faktycznie dziś miałam troszkę młyn ;-)o jej ale cena za badania
a przecież dzieci powinno się leczyć za darmo !!
oby wyniki były dobre i kciuki za mamę zacisnięte &&&& fajnie że nas tu czasem odwiedzasz 
Mikoto hih a 2 ale same białka
zjadła flaszeczkę mleczka i o 20 juz spała ;-)obiecane zdjęcie z miską Daria dostaje czasem miske z wodą wieczorem jak juz bardzo marudzi ;-)myje piłki kaczuszki ciapie się czasem tylko rączkami a czasem sadzam ją do miski dupką i tak siedzi wczoraj miała ciapac się tylko rączkami bo była w ubraniu wyszłam do kuchni wracam a ona siedzi w tej misce zadowolona weszła sobie w ubraniu

to jeszcze tu zdjęcia tortu
tak dziekuje Tymek poki co spi ladnie, Nelke wlasnie przebralam , podsypalam pupcie maka bo cos zaczerwieniona i teraz wcina butle. Oby spala tak ladnie tez w nocy, choc poki co (odpukac) nie myli nocy z dniem