reklama

Czerwiec 2013

plan na dziś wykonany :)

hihi korba dziękuję faktycznie dziś miałam troszkę młyn ;-)o jej ale cena za badania :no:a przecież dzieci powinno się leczyć za darmo !! :wściekła/y:oby wyniki były dobre i kciuki za mamę zacisnięte &&&& fajnie że nas tu czasem odwiedzasz :tak:
Mikoto hih a 2 ale same białka :sorry:zjadła flaszeczkę mleczka i o 20 juz spała ;-)obiecane zdjęcie z miską
Daria dostaje czasem miske z wodą wieczorem jak juz bardzo marudzi ;-)myje piłki kaczuszki ciapie się czasem tylko rączkami a czasem sadzam ją do miski dupką i tak siedzi wczoraj miała ciapac się tylko rączkami bo była w ubraniu wyszłam do kuchni wracam a ona siedzi w tej misce zadowolona weszła sobie w ubraniu :-D
to jeszcze tu zdjęcia tortu ;)

Załączniki

• DSC03831.jpg
    DSC03831.jpg
    41,7 KB · Wyświetleń: 58
  • DSC03834.jpg
    DSC03834.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 54
  • DSC03821.jpg
    DSC03821.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Korbus - przyjezdza sama tesciowa bo ona w Szkocji pracuje i ma do nas 4 godziny . I chyba jak rozmiawiala z moja mam to chyba pozazdroscila i oznajmila ze przyjezdza... nawet nie spyta
A czy pasuje nam ten termin ???

Korbus - oby to nic z tarczyca ! Moze poprostu macie cieplej w domku i jak Julcia wariuje z Zosia to jej goraco ;) &&&&& za mamae na pewno bedzie wsyztsko dobrze

Mikotku - Tymus ledwo co dociagnal do kapieli i byla awantura bo E mial go kapac ale koniecznie musialam to byc ja :) wiec synus sie pluskal a ja zaczelam sprztac lazienke ;)

Terii - tort wyglada wysmienicie i z pewjoscia tak smakuje !!!!!

Aaaaa Daria agentka !!!! Hahahahahah :D

Kuchnia sprzatnieta, lazienka tez, pranie przyniesione z dworu ale cale mokre :/ wiec trzeba rozwiesic jeszcze. Tymsonik soi, zobaczymy jak nocka dzis bedzie wygladac..oby dobrze !!!

Mikoto a moze za malo swiatla ma? Moj stal na stole przy oknie i odgradzala go tylko firanka i widac mial za malo tego swiatla.. Zosia pieknie spi :-) bombki przesloczne!
Teri widzialam zdjecie tortu na fb, bardzo apetycznie wyglada :-) az slinka ppciekla mi na ekran ;-)
Wisienka ja tez robilam krem do tortu z mascarpone i ubita smietanka :-) podoba mi sie to, ze moge sama dostosowac ikosc cukru dzieki czemu krem nie wyjdzie za slodki ;-)
Madzia mozw to tylko zabki a tak sie objawiaja? A ktore teraz beda wychodzic?
Gosiak szkoda, ze mama pojechala.. A tesciowej wspolczuje :-/ ja mam ja na codzien i co prawda widze ja tylko kilka minut ale mam juz jej po dziurki w nosie :-/ co do palenia ja sie wypowiadac nie bede... wstyd sie przyznac ale sama znowu zaczelam palic... Niestety nie wytrzymalam nerwowo.. Wiem, ze to nie wytlumaczenoe... M tez palacy, ale na balkonie palimy, noe w mieszkaniu i zdala od Mlodej... A tesciowa uprzedz jak bedzoe z paleniem co by sie nie zdziwila jak przyjedzie..
Nayaa az ryjek mi sie ucieszyl jak wyobrazilam sobie Wojtka z zakupami ;-) slucha sie Ciebie jak idziecie na spacerku? Ja moge wolac, prosic i nic z tego, Karina zawsze idzie w swoja strone :-/
Korba ale ceny! O matko! A tyle sciagaja z pensji na sluzbe zdrowia :-/ i z jakiej racji? Ehh.. Kciuki za mame i za Wasze wyniki &&&&

Mloda spi od 19, nie miala drzemki bo wstala okolo 10. Pewnie wczesnie wstanie.. wpadla w odwiedziny kolezanka, wiec sie dzisiaj nke nudzilysmy (M jak zwykle przed kompem), jutro wyjde z Mloda bo juz strasznie ja ciagnie, mam tylko nadzieje, ze nie bedzie padac bo dzisian pogoda nie ciekawa :-/ chcialam zrobic na szydelku komin dla Mlodej ale nie spodobala mi sie kolorystyka, wiec zprulam i jeszvze welna mi się poplatala, a ze jakos cierpliwosci teraz brak to zostawolam to.. Co do butow dla Mlodej to przejde sie do jeszcze jednego ortopedy i zobacze co on powie.. Od tamtego mialam wrazenie, ze probuje mi wcisnac buty jakiejs znajomej albo kogos z rodziny... Jakby powoedzial 'prosze kupic buty do domu i na dwor w sklepie ortopedycznym' to bym to zrobila ale ze mial bloczek z mapa i adresem sklepu to tak cos nie bardzo mi sie wydaje... Tym bardziej, ze to nie jedyny sklep na cala Warszawe...

Marys dla mnie to też pachnie cichą promocją rodzinnego interesu :-/

Tymcio już śpi jak żywa antykoncepcja na środku łóżka a Ł w środę rano jedzie do.. Białegostoku :(

Marys -a amsz jakis filimik jak zrobic komin ?? musze sama poszukac i wydziergac Tymkowi ;-) kupilam mu brazowa czape i brakuje komina, druga chce jeszcze kupic szara badz granatowa (szarej ostatnio w sklepie nie bylo) a ze sa juz z rekawiczami to tylklo komina zbraknie. Kochana tyle nie palilas , moze uda sie rzucic !

Fajnie, ze kolezanki wpadaja ;-)

Nelka spi i spi...w sumie caly dzien spala niespokojni i co chwilka sie budzila, to jak zasnela to jak kamien , a ja czekam aby ja umyc i nakarmic bo ostatnio jadla o 17 a tu juz po 21 ! i tak zle i tak niedobrze...no nie dogodzisz

Madzia moze jutro sie uda poharcowac bez zywej antykoncepcji ;-) na dlugo jedzie do Bialegostoku? Nie da rady go przelozyc do lozeczka?
Gosiak no wlasnie nie znalazlam filmiku, ale zaczelam robic tak, ze zrobilam 50 oczek (modelka spala wiec na oko zgaduje, ze przeszlo by przez jej glowe ;-) ) i dookola mialam zamiar robic slupkami i zakonczyc tak aby starczylo na podwniecie Kanie na szyi ;-) ale co by z tego wyszlo to nie wiem :-P chyba uda sie rzucic dopiero jak Mloda pojdzie do zlobka albo przedszkola :-\ niestety wczesniej nie dam rady :-( szkraby spia spokojnie?

Marys - no w sumie racja, ze tak najprosciej ;-) bo najpierw pomyslalam o komienie ale takim co na ramionka wchodzi, ale w sumie przeciez nie musi :laugh2: tak dziekuje Tymek poki co spi ladnie, Nelke wlasnie przebralam , podsypalam pupcie maka bo cos zaczerwieniona i teraz wcina butle. Oby spala tak ladnie tez w nocy, choc poki co (odpukac) nie myli nocy z dniem :-p

Madzia - hihhi Tymcio, Tymcio widze tak jak moj agencik z niego... pilnuje rodzicow a co :-p

Witam się porannie!

Noc przespana w całości, Zosia wstała o 6.30.

Wisienka esej gotowy? Jak noc? Tosiu pospal dluzej?

Teri wszystkiego najlepszego dla Dawidka! :-D tort pierwsza klasa! A Daria jest niesamowita! :-D ha ha ale numer wyciela :-D

Marys jadalnię mam od południa, tam wciąż jest słońce :-/ długo Karina pospala? Skonsultuj się z innym lekarzem, to bardzo dobry pomysł.

Madziu na długo Ł. Jedzie? Ja Tymus?

Gosiak wyspałas się?

Palin non.stop sprawdzam Twój post na fb, ależ napięcie :-o :-D

Bona bawcie się dobrze z M. :-*

Minnie co u Was?

Ankaka, Aska, Paulunia, znów zniknelyscie :-(

Za oknem potworna mgła :-/ mam nadzieje, ze dzisiaj tez będzie piękna pogoda. Sypialnia i pokój Zosi ogarnięte po nocy, chwila relaksu i zabawy i pora wstawić rosół.

Witam kochane
Tosmy dzisiaj nie pospali. Czy to czasem nie pełnia lub tuż po ? Mila wstawala z 5 razy bo snily jej się złe sny. Tosiu od 2 nie spał. Kręcił się i stekał. Od 3 obydwoje w moim łóżku. Przysneli o 5 od 6 na nogach jesteśmy.
Ratuje się kawą Ale jednak oczy mi się same zamykają.
Na dworze jesiennie. Może się jednak rozpogodzi jak wczoraj.

Marys
Moze zobacz w necie za tymi butami.
Korba
Poziom Wit D jest taki drogo, chyba i tak tani u ciebie skoro robiłaś do tego hormony. U nas 240 zł . Robiliśmy Tosiowi. Hormony po 22 za badanie.
Gosiak
Jak minęła noc, jak dzieci ?
Mikotku.
Co u was ? Jakie plany? Pospalyscie ?
Palin
Jak sytuacja ?
Madzia
Jak Tymuś ? Dał troszkę luzu ?
Teri
Piękny tort a pewnie i smaczny. Udanych urodzin i jeszcze raz Naj dla solenizanta

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry