Witam
My już po obiadku, Filipek śpi. Poza tym mam pod opieką dzisiaj dwóch chłopców od siostry i córkę brata. Mąż w pracy ale tylko dziś i jutro i potem już ma przestój. Na Sylwestra idziemy do znajomych, będzie ok. 6 małżeństw z dziećmi, każdy coś przynosi do picia i jedzenia i imprezujemy.
madzia128 Filip nie za bardzo chce się bawić na śniegu a wszystko dlatego, że nie chce nosić rękawiczek, szybciej je ściąga niż ja założe, więc wychodzimy dosłownie na chwilę.
gosiak_85 tak Filipek kocha smoczek, ostatnio widzę, że w ciągu dnia często po niego sięga i gryzie go przeokropnie, chyba co drugi dzień będę kupowała nowy. Ostatnio Filip miał problem z zasypianiem na noc, jak tylko go położyłam do łózeczka to był wielki krzyk, od dwóch dni przychodzi do mnie się wtulić i leżymy na naszym łóżku i tak zasypia, chyba czas kupić mu nowe łózko.
Palindromea cudny uśmiech Krysi, Mikołaj chyba wysoki jest? Dobrze, ze Aro ma wolne to trochę pomoże w opiece nad dwójką maluchów.
teri114 to teraz Daria duża panna już będzie wołać i pewnie kupy nie zrobi w pieluszkę, brawo. Cudne zimowe szaleństwa.
Wisieńka słodkie dzieciaczki masz. Cudnie napisałaś. Zdrówka dla dzieci, Jakie kapcie nosicie z ccc?
Wenusjanka jaki boski żyrandol. Fajne dziewczyny i piękna choinka. U nas też był znikopis i najlepszym zajęciem jest zmazywanie a nie pisanie po nim. Zresztą moje dziecko nie jest nic zabawkowe, pewnie już pisałam że woli moje garnki, szklanki, słoiki i sztućce. Zdolna jesteś.
_Marys_ prawko to bardzo pożyteczny prezent
mikoto przypomniałaś mi o wizycie u ginekologa, już zapisuje, ze zaraz po nowym roku muszę się umówić i to koniecznie. Syn babci ma dziwne podejście, powinien ją po rękach całować za pomoc.
Kingusia91 my też kupowaliśmy ostatnio kapcie z Befado za 39zł. Laura lubi nosić rękawiczki?
Dziewczyny trochę się wkopała, umówiłam się na bal karnawałowy do restauracji na 10 stycznia, koszt 200zł a do tego nie mam sukienki i butów. W styczniu mąż będzie na urlopie bezpłatnym i nie będzie wesoło z finansami. Z jednej strony oboje jesteśmy chętni aby pójść, ale z drugie to taki niezbyt odpowiedni czas. Może powinnam z tego zrezygnować i zaoszczędzić te pieniążki.
Trochę naszych fotek, jak Filip bał się Mikołaja, reakcja na prezent, zimowo i najlepsza zabawa z cukierkami, czyli mieszanie i zjadanie