reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Mi też winka będzie brakowało, ale w pierwszej ciąży dałam radę, to i teraz dam :) Niestety teraz bardzo szybko zaczęły mi się mdłości... Z synem, jako że jeżdżę do pracy autkiem, to musiałam się zatrzymywać i wymiotować po rowach heheh. Mam nadzieję, że to tylko złe takie początki i mi szybko przejdzie. Pozdrowionka

reklama
A ja alkoholu nie lubie... od swieta wyjde gdzies do pubu i albo Cider (Bulmers) albo Jeggerbombs (Jegamister z redbullem)

Ja tez nie przepadam za alkoholem, ale teraz grzesze... Leze w lozku i pije piwko :( Staranka nam nie ida, tak jak w poprzednim cyklu moj eM sam przychodzil to teraz jak wie, ze mam dni plodne to unika tylko jak moze i siedzi sobie gra w playstation :/ Moze za szybko postanowilismy sie starac po stracie , niewiem... Jest mi przykro z tego powodu, ale zmuszac go nie bede...:(

Mamolinka moze on sie poprostu boi kolejnej straty ? Faceci tego tak nie okazuja jak kobiety ale tez przezywaja.... moze pogadaj z nim ? tak szczerze niech ci powie co czuje.... ja mojego ciskam czesto i wkoncu mi mowi

ja zjadlam kurczaka i teraz mi strasznie niedobrze....

Mamolinka moze on sie poprostu boi kolejnej straty ? Faceci tego tak nie okazuja jak kobiety ale tez przezywaja.... moze pogadaj z nim ? tak szczerze niech ci powie co czuje.... ja mojego ciskam czesto i wkoncu mi mowi

ja zjadlam kurczaka i teraz mi strasznie niedobrze....

Nie moj nie potrafi mowic o uczuchiach, pewnie powie, ze cos sobie wymyslam a on poprostu jest zmeczony... Aj mam nadzieje, ze tylko na sobotniej chandrze mojej sie to skonczy, a jutro wstane z humorem :)

natis ja też zawsze lubię/lubiłam wypić sobie coś wieczorkiem z mężem lub sama kiedy ma na nocki, teraz niestety pauza. Ale jak zaleje mnie @ to się nawale :-D No i domowe, samodzielnie robione winko jest najlepsze! Mój tata zawsze robił, na początku jak zaczynał to robił takie mocne że gardlo miało wypalić ale potem doszedł do wpracy i winko od taty to zawsze był rarytas :-)

pam mówisz ze wyszedł cien cienia? Ciekawa jestem jak to sie u iebie dalej rozwinie :-) Oczywiscie pożądany jest tylko jeden kierunek - CIĄŻA :-D

mamolinko a moze po tym jednym razie który juz był sie udało, kto wie ;-) Nie smutaj się Kochana, ja wierze ze los ma dla nas z góry przygotowany scenariusz i nic się nie dzieje w naszym życiu bez powodu :-)

Miętkę też lubię... :-) I jakieś cycorki ciężkie takie mam... (hehe ale zmiana tematu :-D, no ale ja tak mam)

Ostatnia edycja:
natis ja też zawsze lubię/lubiłam wypić sobie coś wieczorkiem z mężem lub sama kiedy ma na nocki, teraz niestety pauza. Ale jak zaleje mnie @ to się nawale :-D No i domowe, samodzielnie robione winko jest najlepsze! Mój tata zawsze robił, na początku jak zaczynał to robił takie mocne że gardlo miało wypalić ale potem doszedł do wpracy i winko od taty to zawsze był rarytas :-)

pam mówisz ze wyszedł cien cienia? Ciekawa jestem jak to sie u iebie dalej rozwinie :-) Oczywiscie pożądany jest tylko jeden kierunek - CIĄŻA :-D

mamolinko a moze po tym jednym razie który juz był sie udało, kto wie ;-) Nie smutaj się Kochana, ja wierze ze los ma dla nas z góry przygotowany scenariusz i nic się nie dzieje w naszym życiu bez powodu :-)

Miętkę też lubię... :-) I jakieś cycorki ciężkie takie mam... (hehe ale zmiana tematu :-D, no ale ja tak mam)

Nie nie sadze, ze za pierwszym razem sie udalo ... Ja tez zawsze mowie, ze ten na gorze ma dla nas jakis gotowy plan, tylko nie zawsze w to wierze. OStatnie 3 miesiace byly takie, ze calkiem zwatpilam. Ale jednak wiem napewno, ze musi byc dobrze:)

czesc dziewczyny;)
dzisiaj zrobiłam bete 687, z moich wyliczeń wynika, ze termin porodu ok 4 czerwca ;)
jestem czerwcowa mama 2010 ;) mam 28 lat, mieszkam w Lublinie
pozdrawiam serdecznie, a starczkom zecze cudnych 2 kresek;)

czesc dziewczyny;)
dzisiaj zrobiłam bete 687, z moich wyliczeń wynika, ze termin porodu ok 4 czerwca ;)
jestem czerwcowa mama 2010 ;) mam 28 lat, mieszkam w Lublinie
pozdrawiam serdecznie, a starczkom zecze cudnych 2 kresek;)

Mama kubulki witaj i gratuluje II kreseczek :)Rozgosc sie :-):-) Ja rowniez jestem mama czerwcowa 2010 i teraz tez mam nadzieje nia zostac po raz kolejny :-)

reklama
Do góry