reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Dzień dobry!

pam no wlaśnie! Testowałaś dzisiaj znowu?? Co tam wyszlo ładnego?? :-)

motylek jaki ładny suwaczek, różowy! Czy to oznacza ze masz jakieś przeczucia na córeczkę? ;-)

reklama
Ktos pytal o kwas foliowy, a wiec powinno sie go brac od samego poczatku, nawet 3 miesiace przed staraniami ;)

Nie pamietam nicku, ale widzialam ze jest ktos z lublina wkoncu!!! :D

A tak wogole to Dzien Dobry :-)

to zle przeczylalam, przepraszam :zawstydzona/y: nie mam pojecia do kiedy, pewnie przez caly pierwszy trymestr, zreszta gin napewno ci powie jesli trzebabedzie odstawic :)

Misia na zwolnienie idz jak najszybciej skoro masz prace taka a nie inna, tak jak dziewczyny pisaly mozesz isc od poczatku :)

Witam niedzielnie. W pierwszej ciąży pracowałam do 7 miesiąca (do połowy listopada), ale teraz nie chcę tak długo. Przerażają mnie dojazdy zimą (40 km), po zaniedbanych drogach. Zobaczę, kiedy przyjdzie śnieg i zadecyduję ;) Nie wiem też, jak będzie z ciążą i samopoczuciem. Pozdrawiam

Witam wszystkie czerwcówki 2013

Jak ten czas leci nie tak dawno ja zobaczyłam 2 kreseczki na teście i te 2 kreseczki mają już prawie 4 miesiące.
Życzę Wam wszystkim spokojnej ciąży i szczęśliwych rozwiązań.
Ciąża to piękny stan,ale pełen niepokoju,zresztą ten niepokój już się nie skończy bo potem ciągle już będziemy martwiły się o dziecko nie ważne czy będzie miało 1 miesiąc czy 20 lat hehe.
Na porodówce powiecie sobie nigdy więcej dzieci a po 2 -3 miesiącach znowu zatęsknicie za brzuszkiem i będzie wszystko miło wspominały.
Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkiego dobrego:tak:
Mama Antosia czerwiec 2012

monia-bed- no własnie nie, nie dostałam i sie wściekam bo w sobote mam ślub brata na który wyjeżdzam jutro wieczorem z córka i z mężem....nie chce mieć okresu w podrózy bo to 550 km ale wole to niż okres na weselu....jak sobie drinkne to uwielbiam wtedy molestować męza...więc przydały by się stringacze a nie babcine pantalony

onatoma- ja się zgłaszam, bo ty chyba szukałaś dziewczyny z Lublina....no nie jestem z samego Lublina ale mam bliziutko

reklama
Dzień dobry!

pam no wlaśnie! Testowałaś dzisiaj znowu?? Co tam wyszlo ładnego?? :-)

motylek jaki ładny suwaczek, różowy! Czy to oznacza ze masz jakieś przeczucia na córeczkę? ;-)

Ha ha nawet się nie zastanawiałam i nie przywiązałam uwagi, że jest różowy.
Póki co, to kogo spotkam mówi, że wyglądam przepięknie, ale jak dla mnie to zbrzydłam, bo nie pamiętam kiedy miałam tyle pryszczy :D A córa podobno zabiera urodę;) Ale po pierwsze to za wcześnie, a po drugie, ważne dla mnie tylko to by było zdrowe. Konkretnych zachciewajek też nie mam. Żadnych ogórków, octu no nic. Jedynie bez picia bym umarła :D

Do góry