Korba32
Fanka BB :)
jutro jade kota wykastrować, może jak mu spadnie poziom hormonów to się uspokoi. Mam dziada dość już. Zafunduje mu prezent na święta hehe![]()
Haha:-) Bidulek-- i sobie nagrabił...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jutro jade kota wykastrować, może jak mu spadnie poziom hormonów to się uspokoi. Mam dziada dość już. Zafunduje mu prezent na święta hehe![]()
Ojjj nie wiemjutro jade kota wykastrować, może jak mu spadnie poziom hormonów to się uspokoi. Mam dziada dość już. Zafunduje mu prezent na święta hehe![]()

nasza wariatka po sterylizacji dalej jest sobąOjjj nie wiemNasz się nie uspokoił w ogóle a czasami myślę,że jego adhd się nawet uaktywniło
![]()
Pomyślicie , że jestem walniętaale pół nocy nie spałam i się zastanawiałam dlaczego moje maleństwo na wczorajszej wizycie prawie się nie ruszało , tylko raz nóżką
Myśli cały czas krążyły mi po głowie, może dlatego że biorę antybiotyk, albo przez ten straszny męczący kaszel. Kurde i zamiast po wizycie być spokojna, to teraz będę cały czas myślała.....
![]()
Dobrze, że u Was już bez gorączki ;-)
na wsi owszem teściowa ma chyba z 4 psy a kotów to nawet nie wiadomo ile siedzą sobie w stodole na sianku maja tam cieplutko ale w domu dla mnie odpada dlatego my mamy rybki hah nie sa wymagające nie hałasują nie brudzą pic nie wołają