Korba32
Fanka BB :)
Robaczek, Seweryn wyglądał po prostu BOSKO

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

:-)Szkoda, że rozsiane jesteśmy po całej Polsce, bo tak to spotkałybyśmy się z naszymi h&m żabkami na lipcowym spaceru:-)
Mojej Róży rycerz się podobamy dziś byliśmy na Orszaku 3 Króli. Seweryn ze szkołą szedł jako rycerz. Z godnie z obietnicą wrzucam fotkę mojego rycerzaZobacz załącznik 528398Zobacz załącznik 528399
Atak na diabła
Zobacz załącznik 528400
a powiedz one mają mm w kaszce juz i zalewa sie wodą czy trzeba zrobić mm i na tym kaszke? bo mi sie zapasy mojego mrozonego mleczka kończą a młodsza lubi na podwieczorek kaszke i szukam takich co tylko wodą zalać bo mm niechce dodatkowo kupować!Mama moja jadła tą kaszkę. Jak dla nas jest okI cena zachęca
dodatkowo dostałam informacje ze co ze mnie za matka jak przy 2 dzecinie znam sie na kaszkach-dptychczas kupowałam bobovity ale te mleczno ryzowe Anielce az tak nie smakują jak te na moim mleku a ta co ja ich kuzynka jadła -bratanica męża bardzo Anielce podeszła i chciałam spróbować.
!!! A był pyszny kurczaczek faszerowany watróbką i schab ze śliweczką , mmmmmmmm.......
.