Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No wcale Ci się nie dziwie, że chciałaś trochę sobie pochodzić. Ja wróciłam, zrobiłam obiad, ogarnęłam i po małą do przedszkola. Sama szłam pół godziny do przedszkola a z małą do domu 1 godz 20 min. Miałam już dosyc i ona teżNie za ma co. Ja również dziękuję. Było mi bardzo miło. Ja w domu byłam dopiero o 14 (trzeba było wykorzystać okazję do poszwędania się po mieście). Co do herbatki - jestem jak najbardziej za, tylko chyba na leżąco ;-) Musimy się jakoś na PW umówić. Ale się kobieto nachodziłaś. Odpocznij.
Ewelina, moja gin mi mówiła, ze 37 - 37,4' to norma w ciąży i nie należy na to nic brać. I mnie tak całą ciążę temperatura się trzyma. Wstrzymaj się z Apapem aż jeszcze troszkę pójdzie w górę. Ewentualnie spróbuj może naturalnych metod (herbata z miodem i cytryną, syrop z cebuli, czosnku...
Dziewczyny powiedzcie mi ile razy dziennie można brać apap, wzięłam o 13 tj. 5 godzin temu i teraz od nowa rośnie mi temperatura nie jest wysoka, ale 37,4 wolę ją na noc obniżyć. Jak byłam z Bartusiem w sobotę u pediatry z grypą to powiedziała mi że jeśli ja się zarażę to Pyralginę żebym wzięła na obniżenie temperatury - myślałam, że nie wolno nam Pyralginy. wiecie coś na ten temat? Nie chce dzwonić do gina bo 37,4 to nie tragedia. W grudniu też takie miałam przeziębienie pozwolił mi brać Oscillococilum, apap przeciw gorączce. Rodzinna poleciła mi też syrop z babki lanetowatej.
Wybaczcie takie głupie pytania, ale w poprzedniej ciąży w ogóle nie chorowałam a teraz to już 3 raz, no i boję się o maleństwo.