Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ciesz się że jesteś zielona hehe Dziewczyny powiedzcie mi ile razy dziennie można brać apap, wzięłam o 13 tj. 5 godzin temu i teraz od nowa rośnie mi temperatura nie jest wysoka, ale 37,4 wolę ją na noc obniżyć. Jak byłam z Bartusiem w sobotę u pediatry z grypą to powiedziała mi że jeśli ja się zarażę to Pyralginę żebym wzięła na obniżenie temperatury - myślałam, że nie wolno nam Pyralginy. wiecie coś na ten temat?
Mam takie pytanko (dla niektórych może śmieszne) - od środy po amnio mam leżeć przez kilka dni. Zastanawiam się, jak mam funkcjonować skoro w poradni genetycznej lekarz powiedział mi, że nie powinnam nawet herbaty sobie robić, nie brać prysznica, bo zbyt długo będę stałaRzeczywiście leżenie w ciąży tak wygląda??

Zauważyłam też, że stałe aktywne forumowiczki dobrze już się znają i nie mają problemu z zapamiętaniem co komu opisać... postaram się taką stałą forumowiczką zostać :-):-):-)

A co się stało? Skurcze?MamaTrójki mam nadzieję że wszystko dobrze.. Myślami jesteśmy z Wami.

no jak można nie wiedzieć 

. Szczerze Wam powiem, że nie wiem jak to jest możliwe, bo jem zdecydowanie mniej, wręcz mało. Praktycznie bez słodyczy, bez słodkości. Jedynie piję dużo soku jabłkowego, ale wchodzi mi tylko Tymbark bez dodatku cukru. Nawet wczoraj specjalnie sprawdziłam ile ma kcal i wychodzi ok. 400kcal/l, więc bez przesady. Świąt też specjalnie nie poczułam, nawet nie czułam się objedzona. Nie wiem skąd ta waga. Tak więc prowadzę w tyciu na forum - 20tc i 73,5kg - czyli 13,5kg na plusie
.