Mamatrójki- ja tak nie mam, nadal śpie na brzuchu, chociaz staram sie tego unikać. Ale mam do Ciebie i innych mam które mają mała róznice wieku pytanko, co myslisz o kupowaniu bliźniaczej spacerówki jak międzi dziecmi będzie ok 14-15 mc. róznicy?
Pomyślałam że przez pierwsze 4 mc. Ewa może jeżdzić na takie krótkie spacerki na takiej dostawce jak bede sama, jak bedzie tata to znajomi pożyczą nam spacerówkę dla niej, ale jak bede sama w domu to tez musze wychodzić, co o tym myslisz? jak Ty sobie radziłaś?
u nas róznica 16miesięcy a Róza(starsza) to taka księżniczka co się wysilać nie lubi i ona wózkowa-czasem i teraz siądze w wózku bo zmęczona i nie da się wyjac wtedy ta młodsza idze pieszo-Anielcia akurat lubi.
Poza tym anielka dopuki nie umiała usiąsć sama to jej nie sadzałam -nawet w wózku w leżeć nie lubiła

więc pasowało mi to do załozenia ze sta

sza w wózku a młodsza w chuście !
Świetnie się to sprawdzało

kurcze nosiłam tak do zimy potem sanki albo spacer w 2osoby albo któraś na plecach w chuście. jak miała roczek to już zaczynała chodzic to jeszce chciała chodzić w chuscie zbuntowała sie w wrzeżniu tego roku i teraz biotre1 wózek i się zmieniają.
o wózku dla 2 myślałam ale to droga impreza to po 1.po 2 pojedyńcze 2 i tak miałam -jak babcia z dziadkiem chcą iś na spacer albo jak jednado ze mną do lekarza a druga zbabcia na spacer.po3 mamy które mają mówiły ze ciężko do auta zmiescić po 4 wepchać taką kolubryne po schodach czy pod górke-troche sie bałam

poza tym one albo dłuuuugie albo szerokie

wiec ja założyłam ze 1 będze w chuscie druga w wózku-czasem kończyło się 2 w chuście a zakupy w wózku

.
W chuście nosze od 6tyg życia starszej czyli juz 3 lata

doradca jestem od lipca 2012
CO do mojej nocnej przygoty to ja wogóle cisnienie 65/95 i słebe krążenie mnie wszystko łatwo cierpnie więc moze dlatego bo ja poprostu odrętwiała byłam