reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwiec 2013

ROBACZKU - to jemy razem :-). Z tym, że ja mam jeszcze kawkę :)

Dzisiaj moja Mała też ostro buszowała w brzuszku, chyba pierwszy raz tak porządnie mnie obudziła i nie dała zasnąć. Miałam wrażenie, że przepływa z jednego boku brzucha na drugi. Teraz za to słodko śpi.

A nocka to była jedna z lepszych w ostatnim czasie. Pracowałam do 1 w nocy i zasnęłam nad papierami. Pierwszy raz się nie męczyłam z zaśnięciem. Obudziłam się o 7, ale jestem wyjątkowo wyspana.
Dla mnie chyba najgorsze są te męczarnie z zaśnięciem.

ROBACZKU - moje gardło też jeszcze trochę chorutkie, katar się zaczął, ale ogólnie jest lepiej. Mam nadzieję, że szybko się wyleczę do końca.

reklama
Ja też już zjadłam tościki z serkiem i paróweczkę, o kawce już nie pamiętam piłam ok 7 rano ;)

Kurcze 21 na suwaczku:szok::szok::szok: Zaczyna się robić coraz cieplej ;-)

Natis , MamaWikusi- GRATULACJE!!!!!!!!!!!!:-)

Ostatnia edycja:
Właśnie - od którego tygodnia się zaczyna 6 m-c???

KORBA, MAMA_WIKI - gratuluję Kochane już dwóch dwójeczek :-) sobie też ;-)

Witam się porannie :)

Xez - zaglądaj do nas jak najczęściej jeśli masz na to ochotę !

Dmuchawiec - zdasz następnym razem :) jak brzuch podrośnie :p

Robaczku - Natis - smacznego :) ja już po śniadaniu :p

Chorowitki - zdrowieć !!

Ja całkiem wyspana, choć standardowo była pobudka koło 4 na siusiu :) Mam nadzieję, że Antosia będzie dziś spokojniejsza niż wczoraj ehhhh

xez kochana jestem z Toba , czesto myśle o Was, obys wkrotce poczuła sie lepiej.........
robaczek
ja nie biore zadnych leków, wit. jak sobie przypomne, lekarz powiedzial, zeby ostroznie, bo po tych wspomagaczach dzieci bardzo rosna i potem trzeba rodzic 4,5 kg, wyniki jak na rzie spoko ;)
dzikabez mam wikusi rety, ja tez mam taki apetyt, przybralam na wadze 5,5kg od poczatku ciazy, przy czym na poczatku duzo wymiotowalam, wiec nie przytulam, a te 5 kg złapalam przez ostatnie tygodnie eh co to bedzie dalej.........
natis super, ze sie wyspalas, oby tak dalej;)
dmuchawiec głowa do góry, zdasz nastepnym razem, trzymamy kciuki z calej sily!!!!!!!

laseczki, jutro mam usg, rety! jestem taka podekscytowana, a potem idziemy na impreze przebierana;) bedzie super dzien;)

Witam, witam :)

Ja juz od 5 na nogach. Ledwo siedzę... Po południu rodzice przyjeżdzają i chciałam cokolwiek ogarnąć ale nie mam sił. Zostaną do niedzieli to chociaż malutką się zajmą a ja będę leżeć i leżeć:-) Rano z mężem się troszkę pokłóciłam ale denerwuje mnie już jego podejście do małej :wściekła/y: Aż mnie do łez doprowadził.

Xez kochana nie odchodz. Pisz kiedy chcesz i ile chcesz. Jesteśmy cały czas z Tobą

Ostatnia edycja:
Witam z rana. Ja dziś jakoś apetytu nie mam. Na razie bez śniadania, ale z kawą inką. Coś po wczorajszym dniu mam kiepski nastrój. Chyba sie zestresowałam za mocno.
Dmuchawiec szkoda, że nie zdałaś, może następnym razem się uda. Teraz w zime na pewno ciężej się jeździ.
Natis to super, że się wyjasniło z córką.
Palindromea eh...ja to bym chciała żeby mój M. codziennie rano mnie wkurzał ;-) a tak na serio mam nadzieje, że szybko przeszło Ci zdenerwowanie

A dla chorowitków dużo zdrówka życzę.

Witam z kawą:-) i racuchami:-).
Xez-zaglądaj ciągle, musisz mieć zajęcie żeby zabić myśli, dobrze że masz Krzysia. Ciągle myślę o Tobie, bądz silna, nie załamuj się masz dla kogo żyć.
Natis- super, że to nie wyrostek u Natalki, może to bóle wzrostowe.
Co do facetów to tak jak dziewczyny mówią nie warto rozpamiętywać, my myślimy o 1 zdaniu cały dzień, a oni zapominają ze nas urazili w minutę i żyją dalej. Tak już z nimi jest..
Dmuchawiec- przykro mi z powodu egzaminu, ale zdasz następnym razem, zobaczy brzuszek to się zlituje.

reklama
Witajcie.

Trochę w lepszym nastroju niż wczoraj (dla niewtajemniczonych - wątek w relacji z wizyt), w końcu za 6 miesięcy spotkanie z Dzidzią :tak:
Ale noc była jednak oparta na dniu wczorajszym. Śniły mi się takie rzeczy, że...:szok::szok: I jak już nawet myślałam, że się obudziłam, to to jednak dalej był sen. Budziłam się nie wiem ile razy, z 10 na pewno, i już nie chciałam zasypiać, to i tak mi się przysnęło i koszmary szły dalej. Wymęczyła mnie ta noc :crazy:

Dzisiaj okulista.
Pytanie do mam z Warszawy o dobrego stomatologa. Tzw. Przegląd muszę zrobić. NFZ mile widziany :)

Do góry