RobaczekII uważaj teraz na siebie, żeby nie zarazić się od męża. Po takim maratonie wyłóż siei odpoczywaj. Mnie też bardzo podobają się ciuszki dziecięce z H&M
Kingugia, Paulunia pozytywne nastawienie to połowa sukcesu. Ja też za każdym razem kiedy staję przed trudnym zadaniem nie myślę o tym jak może być źle, tylko o tym , że muszę się z tego jak najlepiej wywiązać. Myślę, że każda z nas odczuwa strach przed porodem. Trzeba nastawić się pozytywnie – dobrze napisałaś Dmuchawiec.
Natis poszalałaś na zakupach. Ja niestety nie załapałam się na wyprzedaż w C&A, już wszystko się rozeszło, a ciuszki były naprawdę w okazyjnych cenach. A polowałam na kilka- zawsze na takich wyprzedażach kupuję prezenty urodzinowe dla dzieciaczków w naszych rodzinach ( a w tym roku sporo chrzcin, roczków).
Marcysiowa ja też jeszcze nic nie kupiłam. Oglądam i podglądam zakupy dziewczyn, zapisuję linki, adresy sklepów. Nie znałam endo, ale dzięki Wam wiem już jak fajne ciuszki można tam kupić
Wisieńka jestem pewna, że dasz sobie doskonale radę ze wszystkim. Ja wychodzę z założenia, że im więcej się ma obowiązków i spraw do załatwienia i ogarnięcia, tym bardziej człowiek się organizuje i mobilizuje. Wtedy niczego nie odkłada się na później. Ja przynajmniej tak mam
Teri114 jesteś z okolicy Kielc?