reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

robaczku, no to nie zazdroszczę snu, chociaż mi się śniło, że goniła mnie wielka anakonda i zaatakowała mojego psa, a on myślał, że to zabawa ;) kciuki za jutro!

ja odliczam, jeszcze 8 dni do usg...dzisiaj zerknęłam na c&a, wrzucili nowe ciuszki, niektóre bodziaki prześliczne i są np zestawy 5 bodziaków za 30 zł. póki co się wstrzymuję, bo chcę już skonkretyzować płciowo te zakupy, ale aż mnie korci ;)

reklama
Korba nie mogliśmy się z mężem dogadać bo ja miałam ochotę na lody a on na pizze ale z racji tego że kobiecie w ciąży się nie odmawia było i jedno i drugie :-D tak się objadłam tymi lodami że wcisnęłam tylko 2 małe kawałki pizzy a czuję ją do dziś :baffled:

Dzień dobry dziewczyny:-)

Tak czytam o karmieniu i trochę się martwię, czy u mnie będzie wszystko w porządku... Zobaczymy w czerwcu...

Mikoto, przepraszam, że wczoraj nie odpisałam, ale wieczorem nie było mnie w domu i do laptopa siadłam godzinkę temu i czytam, żeby Was nadrobić :)

Nie wiem jeszcze, gdzie będę rodziła... Zastanawiam się nad szpitalem na Prostej, (bo często chodzę do dr Kołodziejskiego, który tam pracuje), w grę wchodzą jeszcze Końskie (mąż mojej przyjaciółki ze studiów jest tam ginekologiem). Ostatecznie jest jeszcze Jędrzejów (tam mam najbliżej), ale opinie na temat oddziału gin.-poł. są podzielone, więc chyba nie... A Ty gdzie zamierzasz rodzić?

Korba nie mogliśmy się z mężem dogadać bo ja miałam ochotę na lody a on na pizze ale z racji tego że kobiecie w ciąży się nie odmawia było i jedno i drugie :-D tak się objadłam tymi lodami że wcisnęłam tylko 2 małe kawałki pizzy a czuję ją do dziś :baffled:

I dobrze, zaszalałaś sobie :tak: Cieszę się , że wypad się udał :-)

Anisiaj, uśmiałam się z Twojego snu. Nie wiem czemu w ciąży są takie dziwaczne sny. Mój był tak realny, że się nie odzywałam do S z rana aż uświadomiłam sobie, że to był na szczęście tylko sen. Jak mu opowiedziałam to stwierdził, że coś w tym jest, bo laska, z którą mnie zdradzał była grubaską - no i stweirdził, że ja to teraz też taka inna laseczka .. :D
Korba - trochę proroczy ten sen bo to nasze spotkanie wciąż się przesuwa i przesuwa

Isis, i u mnie. Wczoraj jak już ogarnęłam po powrocie firmę to usiadłam i czytałam bb. Do S przyszłam dopiero po 20 i był zły, że zamiast po 3 dniach przyjść do niego pogadać to czas poświęcam forum :):) A jeszcze wczoraj kupiłam spodnie, tym razem używane, mam nadzieję, że będą w dobrym stanie. Jeansy z H&M za 30 zł :) a za nowe dałam coś koło 150.

A i najbardziej zaawansowanym gratuluję 22 na suwaczku ! To już 6 miesiąc :)
Ja też już mam 21 tydzień a z USG 22 :):)

Ostatnia edycja:
robaczku, ja czytałam, że to kwestia hormonów i przez to szaleństwa w mózgu (stąd też słaba koncentracja). no ale czasem to aż mam ochotę te sny spisywac ;)

wow, dziewczyny 6mc, a ja mam poczucie, że to tak daleko ;)

Hej
Widze ze temat karmienia i szpitali:-) U nas w Anglii wychodzi sie tego samego dnia, wiec Blanka urodzila sie o 18 a na drugi dzien przed 18 bylysmy w domu. Gaja urodzila sie o 2 w nocy a wgszlysmy o 19 na drugi dzien.
Karmilam obie dosyc dlugo, starsza rok i 2 miesiace a mlodsza 7 miesiecy. Nie bylo zadnych problemow, wiec teraz tez nastawiam sie na karmienie minimum pol roku.

PRZYPOMINAM O LIŚCIE Z TELEFONAMI

Kto chętny oddać numer w moje ręce proszę o PRIV

NATIS znowu cisza! Ja Cię proszę bo zacznę o 8 rano wydzwaniać! :angry:

sara,natis

Dzieki za opowiedz, bo już sama nie wiem czy iść do lekarza czy nie. Wizyte mam w środę. Niby nic mnie konkretnie nie boli, brzuch tylko ciągnie i tak w dole wydaje mi się że to ta blizna, jest taka twardawa. W ponidzialek miałam robione usg i wszystko bylo ok.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry