Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak można a nawet wskazane bo otarcia jakiekolwiek są nie wskazane.Kari tak codziennie to faktycznie męczące. Ja to bym chciała raz na jakoś czas ale u mnie suche lato. Pustynia jak nigdy. I nie wiem co z tym zrobić. Wiem, że to może intymne pytanie ale wiecie może, czy w ciąży można takie cuda jak żele nawilżające??
Wlasnie sie zorientowalam ze zjadl mi cala kielbase ktora dzis specjalnie w polskim sklepie w centrum miasta kupilam zeby zrobic jutro łazanki 
Nie dosyc ze nie mam skladnikow na obiad to jeszcze ani grosza na zakupy bo bieda az piszczy!!!!!!! Trzymajcie mnie bo inaczej bedzie zaraz dzika awantura. Ide spac na kanapie. Wlacze sobie film i postaram sie uspokoic.
.
Widzę, że wciąż ma obawy, chociaż lekarz nei widzi przeciwskazań. U nas norma to raz w tygodniu
Dmuchawiec , To u nas tak samo, nie ma nocnego męczeniaU nas teraz raz na tydzień, raz na dwa...różnie to bywa....
Kari , może u Ciebie tak często bo Twój mąż z tego co pamiętam to młody jest
My już w starszym wieku , to się tak nie chce
![]()

Zgadza się, na starośc to człowiek coraz mniej ruchawy

Jak mnie D nie męczy, to ja jego
i są to różni faceci. Facet też jak wino, musi dojrzeć do wielu spraw,po drodze może być z nim różnie ....No, nawet do sexu ma inne podejście
podobnie, razem dorastaliśmy.