Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moj jest straszny pod wzgledem uczuc :-( Oprocz, ze powtarza 100 razy dziennie "Kocham Cie'' to poza tym nic wiecej... Zero romantyzmu komletnie typowy facet... Raz jedyn raz doprowadzilam go do placzu i to bylo z mojej winy :-( Tak strasznie sie poklocilismy, ze kazalam mu doslownie w kazdym slowa tego znaczeniu wypie****** i powiedzialam, ze zamykajac za soba drzwi moze zapomniec, ze mial zone i corke, bo ani mnie ani jej wiecej nie zobaczy...:-( I wtedy widzialam, jak lzy mu sciekaly po policzkach :-( Az glupio mi o tym pisac, ze moglam tak do niego powiedziec, ale ja czasami mam za duza buzie i zanim cos przemysle to juz to mowie, a czasami moj umysl sie broni i mowie to czego nie mysle, ale aby tylko kogos jak najbardziej zranic...
az dziwne bo obydwoje wybuchowi jestesmy ale ile razy ja sie obrazilam na niego i powytykalam mu to nie zlicze
Teraz to juz nawet nie pamietam o co poszlo, ale pewnie o blachostke a ja wszystko wyolbrzymilamBo strasznie nerwowa jestem i wybuchowa
![]()

, a teraz w sumie lekko bolą mnie cycusie i tyle a z wiki tak bolały ze w nocy się budziłam... masakra jak sobie przypomne :/. Też jestem wybuchowa a mój tż tak jak ty PAM jeszcze mnie ''podjudza''.