Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że on nie potrafi iść normalnie po chodniku, musi skakać, biegać, wygłupiać się, jednym słowem mówiąc na spacerach włącza mu się podwójne ADHD. Ale jajka doniósł i idę smażyć naleśniki Ja tez własnie na to licze, jutro mam wizyte.MamaTrójki ja jeszcze nie znam płci ale mam nadzieje że to się jutro zmieni i maleństwo się nam wkońcu zdecyduje pokazać![]()
Oboje nie mieliśmy wczesniej innych partnerów seksualnych i to jest akurat fajne- odchodzi wiele problemów i powodów do kłótni.
A rzeczywistość mnie zaskoczyła. Potem urodziła się mała, nie miałam już ani tyle ochoty ani czasu, przestałam tak mocno naciskać i udowadniać mężówi, że nie chce się kochać. I nagle okazało się, że chce i to często.
A mężowi należy się dłuuuuuuuuuuuuuuugi buziak
conajmniej;-)
Ja to jestem prawdziwy plackowy potwór!!!!!