Isis
Fanka BB :)
Hello :-)
W górach jak w kalejdoskopie, raz słońce, raz śnieg. Właśnie niedawno wrociliśmy do hotelu i zaczęło znowu sypać i wiać
A mieliśmy jeszcze na kolej Biały Jar dziś jechać. Się zobaczy ;-) Jak wrócę to muszę Was nadrobić, bo czytam tylko tak wyrywkowo i nie wiem dokładnie co u której się dzieje.
Co do szpitala to ja we Wrocławiu będę rodzić na Kamieńskiego, tam pracuje moja ginekolog. chciałabym salę jednoosobową ale nie wiem czy tam takie są - muszę się dowiedzieć.
Co do wkurzania się na dzieci to Młoda ostatnimi czasy zrobiła się za bardzo pyskata i w związku z tym są non stop kłótnie i sprzeczki z tego powodu - nie wiem skąd jej się takie zachowanie wzięło, podejrzewam, że szkoła tzn. koledzy i koleżanki, z tym, że ona zawsze miała dużo do powiedzenia i buzia jej się nie zamykała, do tej pory nawija non stop makaron na uszy
Czasem to mam już serdecznie dość ...
A taką dziś pogodę mieliśmy (Młoda w drodze na stok i ja) :-)

W górach jak w kalejdoskopie, raz słońce, raz śnieg. Właśnie niedawno wrociliśmy do hotelu i zaczęło znowu sypać i wiać
A mieliśmy jeszcze na kolej Biały Jar dziś jechać. Się zobaczy ;-) Jak wrócę to muszę Was nadrobić, bo czytam tylko tak wyrywkowo i nie wiem dokładnie co u której się dzieje. Co do szpitala to ja we Wrocławiu będę rodzić na Kamieńskiego, tam pracuje moja ginekolog. chciałabym salę jednoosobową ale nie wiem czy tam takie są - muszę się dowiedzieć.
Co do wkurzania się na dzieci to Młoda ostatnimi czasy zrobiła się za bardzo pyskata i w związku z tym są non stop kłótnie i sprzeczki z tego powodu - nie wiem skąd jej się takie zachowanie wzięło, podejrzewam, że szkoła tzn. koledzy i koleżanki, z tym, że ona zawsze miała dużo do powiedzenia i buzia jej się nie zamykała, do tej pory nawija non stop makaron na uszy
Czasem to mam już serdecznie dość ...A taką dziś pogodę mieliśmy (Młoda w drodze na stok i ja) :-)

dziwne obyczaje. I jakos nie przoduja chyba we wczesniactwie czy poronieniach choc pewnosci nie mam, nie sprawdzalam statystyk. Ale wlasnie chwilowo skutecznie odstrasza mnie cena... Dlatego jeszcze czekam. Narazie nie jest zle... Mam nadzieje ze tak dotrzymam. Chcialam isc troche puzniej zeby najwyzej sie jeszcze na usg zapisac. Ale oczywiscie jesli skurcze sie nasila to bede zmuszona odwiedzic lekarza, w koncu to nie przelewki. 20 lutego mam spotkanie z midwife na 25tydz. Powiem jej o owym twardnieniu, ale daje sobie reke uciac ze mi powie ze to normalne po 20tyg... wlasnie to slysza tu dziewczyny w ciazy. A ja mam w pamieci te leki ktore bralam z Adasiem do koniecznie 37tyg. Fenoterol tez bralam