Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Trzeba to oblać ;-).

Po tym obiedzie Gabryś tak daje czadu w brzuchu, ze aż mnie już boli :-) No i słodkie też ostatnio żrę na potęgę, na dodatek jutro tłusty czwartek, a ja kocham pączki wrrrrrrrrrrrrTrzeba było się do mnie wybrać - daleko nie jest, a u mnie byś sobie odpoczęła, kawę/herbatę wypiła i do domu spokojnie wróciła. Następnym razem zapraszamFioletowa o sytuacji kwieciarki lepiej się nie wypowiem bo tylko brzydkie słowa cisną mi się na języ. Kobieta dobra, chciała pomóc i tak się wkopała. Masakra
Palin oj fajna pogoda, fajna. Za daleko z małą nie doszłyśmy ale nie chciałam tak od razu długą trasę cisnąć co by potem na ból brzucha nie umierać. Jednak zahaczyłyśmy do sklepu po pączusie i kawałeczek sernika;-) Teraz moi robią pizze a ja odpoczywam:-)
Smacznej pizzy :-)Trzeba było się do mnie wybrać - daleko nie jest, a u mnie byś sobie odpoczęła, kawę/herbatę wypiła i do domu spokojnie wróciła. Następnym razem zapraszamSmacznej pizzy :-)
A pizza przepyszna wyszła. Właśnie zjadłam połowę i zagryzłam pączkami