Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

i "Ale Ci pępek wywala! Jak on gada!", a ja jeszcze większy śmiech. Ja się śmieje, a pępek jeszcze bardziej...

No ubaw po pach. Aż mnie brzuch teraz od śmiechu boli...
Jednak moja mała takimi tekstami ostatnio rzuca, że aż płaczę ze śmiechu:-)
:-( Potem mial w gabinecie robiony cukier z palca i bylo wszystko ok.... lekarka zdziwiona wynikami
i kazala nam powtorzyc. Jutro je odbiore az sie boje, bo mowila, ze jesli okaze sie cukrzyca to na pewno mlody wyladuje w szpitalu na jakis czas zeby mu ten cukier ustawic....
eh.... oby to byly tylko bledne wyniki, moze zamienili probki, czekam troche jak na szpilkach....ale jestem jeszcze dobrej mysli.
Opis dalam w watku o badanich. 

Palin mój szkrab to wczoraj harcował, że aż brzuch mi falował a dzisiaj chyba odsypia bo tylko kilka razy się pokręcił, kopnął i spokójJednak moja mała takimi tekstami ostatnio rzuca, że aż płaczę ze śmiechu:-)
Tak mi się czegoś chce ale jeszcze nie wiem czego![]()

Paulunia, może pączka ;-)
Znowu mi ręce napuchły - zamiast palców mam wałki. Nawet nie mogę ich zgiąć, nie mówiąc, żeby zacisnąć w pięści :-( Ciekawe czy to z powodu ciąży, czy znów się ciśnienie ostro zmienia (bo przed ciążą też tak miewałam, no i spuchły tylko dłonie - nogi, twarz ani trochę). Dobranoc Dziewczyny i Maluszki![]()
Na szczęście mężuś po 5 rano kupi nowe więc jak wstanę kilka spałaszuje
Mała spać nie chce więc chyba sobie jeszcze posiedzimy