Przez weekend mnie nie była, więc miałam dziś trochę do czytania. Jakoś też nie miałam siły ani weny żeby pisać bo coś mnie dołek złapał. Odkąd zaszłam w ciążę zrobiłam się jakaś nerwowa i w ogóle czasami się zastanawiam jak ten mój m ze mną wytrzymuje. Teraz jestem całe dnie sama z małym bo małżonek wraca z pracy po 18.00 więc zdąży go chwilę ponosić i wykąpać i tyle mam pomocy… normalnie ryczeć mi się chce. Dobrze ,że maluszek dzisiaj trochę więcej śpi, chyba przez tą pogodę.
Palindromea u nas było to samo, butelka wygrała z cycem bo mały był zbyt leniwy żeby z tego cyca jednak ciągnąć, ale ja się w przeciwieństwie do Ciebie poddałam i butla wygrała tylko że z mm. Jeśli chodzi o przewożenie synka to też jeździ ze mną z przodu bo jak mu smoczek wypadnie to ewentualnie mogę mu wsadzić a jak byłby z tyłu to nawet bym tego nie zauważyła.
Ale się uśmiałam z akcji jak wyskoczyłaś spod prysznica… ja czasami muszę jak idę pisiu to mam otwarte drzwi i mały leży na wprost na leżaku, jak by ktoś wszedł to też byłby niezły ubaw
Tak chwalicie to musze też kupić inkę karmelową jak się w końcu udam na jakieś zakupy.
Dmuchawiec super masz męża, gdzie Ty go znalazłaś??? Mój jak czasem nie kupie chleba bo nigdzie z małym nie wychodzę to idzie do tego sklepu jak za karę.
Kingusia91 my od początku mamy smoczek NUK i super się sprawdza, właśnie synek dostał wczoraj nowy bo tamten spadł i się ta rączka do trzymania ułamała. W szpitalu dostaliśmy smoczek aventa i małemu od się wcale nie spodobał.
anilek77 świetne zdjęcia z sesji a maluszek przesłodziutki
MatkaEwa ja przy jednym dziecku nie mam czasu na porządki, jestem zupełnie niezorganizowana z tym moim maluszkiem, właśnie apropo to przydałoby się wytrzeć w końcu kurze, a wczoraj przy niedzieli dla odprężenia wyrzuciłam wszystkie cichy dla małego które dostałam od siostry i w końcu poukładałam rozmiarami bo tak ciągle przewalałam wszystkie kartony
mikoto super ze z Zośka już lepiej, a siebie nie obwiniaj bo robiłaś co mogłaś, zreszta dziewczyny już wszystko napisały,
emka01 ja nie chustuje, więc niestety nie pomoge