reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

WItam sobotnie...
Tymek zjadl drugie sniadano i spi, a ja wstawilam pranie, ogarniam kuchnie i reszte domu. U nas dzis chyba ostatni(choc oby nie ) ladny dzien. Ma byc 16 st slonko swieci...trzeba to wykorzystac jakos. Pozniej pokazuja 11-12 st i naprzemiennie deszcze ze sloncem

Palin, Sara - rzeczywiscie nie macie najatwiej ze swoimi Panami
RObaczku - wiesz z dwojga zlego to lepszy cyc wystajacy z bluzki niz brzuszek ze spodni...mi wlasnie maz "naslodzl", ze rzeczywiscie troszke brzuszek mam, ale reszta wyglada jak przed ciaza...Tylko ja sie pytam w takim razie gdzie te 6 kg sie chowa??? wejde dzis na wage... Udanej imprezki:-)

Teri - juz tez nie moge sie doczekac reakcji Tymka na marchewke !!!
Anielek - tak sie zastanawialam czy inwestowac w uzywana karuzelke, ale ciesze sie , ze to zrobilam bo Maly dzis ponad pol godzinki lezal i gadal do rybek. Mam nadzieje, ze nasteonym razem sie uda i uzyj stronki Snajper Allegro, eBay - Snajper.net - tam ustawisz sobie strzal np 5 czy 7 sekund przed koncem aukcji i program sam to za Ciebie zrobi. Wieksze prawdopodobienstwo wygrania !!:tak:

Oki Tymson wstanie to pojedziemy do sklepu, na jtro zapowiedzieli sie znajomi na partyjke gry, wiec cos trzeba kupic

BB ograniete czas na FB :rofl2: poki maz nie wyrywa kompa :-D

reklama
No gosiak właśnie za Twoją namową użyłam snajpera a itak mnie ktoś przebił.. Teraz ustawiłam na 4 sekundy a nie na 7. Może się uda... :)

dmuchawiec: ja smoka zmienię chyba Adasiowi. Mamy avent (wszystkie moje i siory dzieci na tych molkach wychowane), bo nie wiem czy jemu odpowiada. Trudno mu zassać. Ale jak już zassie, to ok. Avent ma taką płaską końcówkę. Może z jakąś kulką na końcu by mu podpasowało? 3 m kończy, więc pora na zmianę. A Helenka jakiego smoka lubi?

Anielku - mam nadzieje, ze tym razem sie uda :tak:
Dmuchawcu - tez mamy NUKA GENIUS i woli go od classica, ktorego kupilam ostatnio bo tamtego nie bylo
Wenusjanka - milam okazje korzystac 2 dni z niani AVENTU i bardzo fajnie sie sprawdzala, wyczuwala nawet najmniejszy ruch malucha wylapywal. Na dole wszystko bylo slychac u gory z dolu tez :tak:

LEcimy do sklepu

Wenusjanka ja mam AVENT i jest rewelacyjna. Polecam!

Kurdę może też mojemu smokowi na geniusa zamienić? Chociaż z clasikiem radzi sobie dobrze:tak:

Robaczku my dzisiaj chyba też wybędziemy. A co! :cool2: Bawcie się dobrze!

Wczoraj ze złości zakupy nie wypaliły. Nawet bilety do kina zarezerwowałam ale nerw mi nie pozowolił :cool:

Te genius sa troszke szersze niz classic i maja na koncu taka wypusteczke :) zaluje tylko ze nie sa bardziej kolorowe - mamy bialy z granatowym uchwytem

Dziewczyny trzymajcie mnie ... TESCIOWA sie wstepnie zapowiedziala na jutro :szok:

reklama
Anielek - super, ze sie udalo. Mam taka sama tylko, ze z rybkami (w sumie przez to nie jest taka sama:-p), mamy ja 2 dni i sie Tymkowi podoba...ma chyba z 4 rozne melodyjki i tak z pol godzinki jest w stanie polezec :tak:

Synus wlasnie boije rekordy nie noszenia na rekach..juz prawie 2 godzinki, najpierw mata a potem lezenie na brzuszku i pleckach i pogaduchy, zabawy wszystkim :tak:
Fajnie jest widziec jak dziecko sie zmienia, bo jeszcze pare dni temu mata nie byla tak interesujaca:tak:

Do góry