reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

cześć . Jasio ma katara - pierwszego w życiu . Kto fejsbukuje ten już wie ;-):-). Nocka była kiepska z tej okazji ale po inhalacji porannej już odsypia :tak:. Wyczytałam w necie , że można nosa zakraplać mleczkiem mamy .... czy któraś stosowała ???????????? dmuchawcu ??????
AsiulkA - zdrówka !!!
Teri - najlepszego :-)

reklama
Wenusjanka- krochmal też już stosowaliśmy... Wiem, że liczba kremów, które stosowaliśmy może przerażać, ale Michaś ma problemy skórne w zasadzie od urodzenia, więc każdy był stosowany przez jakiś czas, zanim zmieniliśmy na inny... Dietkę też trzymam, a rezultatów jak nie było, tak nie ma...

Matka Ewa- współczuję katarku Jasiowego :-( Moja przyjaciółka bardzo chwaliła sobie inhalacje, kiedy jej Zosia zachorowała. A co do mleczka to nie mam pojęcia... Pewnie Dmuchawiec nasz niezastąpiony będzie w temacie... Zdrówka!!!

AAAAAAA cala karta mulimedialana wykasowanaaaa... nie wiem jak to sie stalo bo nic z nia nie robilam...wszystkie zdjeica i filmikiiiii przepadlyyyyy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: musze jakis program znalezc moze da sie to odzyskacccc

Gosiak - zdjęcia Tymcia? To straszne :no: Ratuj!!! Oby się udało odzyskać.
Myśmy wczoraj czyścili aparat ze zdjęć Mikołaja, to na kompie 3 razy sprawdzałam, czy mam wszystkie skopiowane. Właśnie tak myślę, że może warto by je na płytę zgrać...

Matka Ewa- ja potwierdzam - mleczko mamine najlepsze na katar :) Karolkowi już 2 razy się zaczynał ale od razu raz wypędzlowałam moim mleczkiem a drugi raz kupił mi Luka taki zakraplacz i nim zakropiłam - po kataru na drugi dzień ani śladu.

Gosiak - o nieee ! oby się dało odzyskac. Mój Luka tak usunącł zdjęcia mojego brzuszka z Tosią :( a miałam takie gdzie i rączka była i mega krzywy brzuch ehhh

Lolo dziś w okrutnej formie - cały dzień się drze i spac nie mógł zasnąc do 13 od 8 :/ dopiero jakoś na cycu go uspałam i teraz bujam zawzięcie w bujaczku. Tosia na urodziny dziś idzie do koleżanki a my pojedziemy sobie na jakieś zakupy :) Karol w centrach handlowych cały czas śpi więc luz :) a jedziemy do takiego gdzie są pokoje dla matek więc ani z przewijaniem ani z karmieniem nie będzie problemu :)

Kochane - miłego popołudnia :***

Hej Kochane ,
Udalo sie odzyskac :D zabawilismy sie w hakra, sciagnelam program i udalo sie !!!! :D jeszcze nie wiem czy wszystkie, ale wyglada na to ze i zdjecia i filmiki sa :D zmykam bo Tymus chce uwagi mamy. Znajmoi sa , ale synus wazniejszy :)

Palin - zgraj lepiej na plytke w razie czego bedziesz miala!

reklama
Palin - wiadomo, z na poczatku pstryka sie dziecko z kazdej strony,a teraz mniej...ale rob, rob potem super pamiatka bedzie :tak: ja tez staram sie pstrykac, ale mamy taki aparat, ze nie bardzo umiem nim robic

Znajomi poszli ok 19 a wiec Tymek zasnal wreszcie porzadnie, a ja padam...niby nic specjanego nie robilam ale jakos zmeczona sie czuje.
Spokojnej nocy :tak:

Do góry