A czy ten Cebion jest na recepte?? bo kurcze poprosilam tescia aby mi kupil i nie wiem czy sprzedadza...
My po spacerku. krotki bo tylko do sklepu ale zimny wiatrrr...jak Tymek pozwoli , czt. usnie, zrobie jakis obiad . A najchetniej sama bym sie polozyla bo glowa peka, chyba tabletke wezme.
emka - oby brzuszek sie uspokoil i szczepienia przebiegly bezobjawowo
My po spacerku. krotki bo tylko do sklepu ale zimny wiatrrr...jak Tymek pozwoli , czt. usnie, zrobie jakis obiad . A najchetniej sama bym sie polozyla bo glowa peka, chyba tabletke wezme.
emka - oby brzuszek sie uspokoil i szczepienia przebiegly bezobjawowo
cierpliwosc bede cwiczyc.
W sumie chyba lepiej samej ugotowac marchewke bo ile na poczatek zje z tego sliczka...a potem reszte wyrzucic, bo chyba za dlugo nie moze stac.
narazie daje słoiczki bo to dla mnie bardziej pewne niz np.marchewka która jest pryskana różnymi nawozami słoiczek po otwarciu może w lodówce stac 48 godzin czyli jeden może byc na 2 dni ale puzniej chciałabym sama gotowac małej obiadki jak juz bedzie obcykana z gryzieniem i nowymi smakami synkowi do 6 miesiąca dawałam słoiczki a potem już nimi pluł i gotowałam sama ale przez 10 lat to już nie pamiętam nic a nic z tego menu