reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

Witam się z pyszną gorącą kawusią.
Zimno u nas. Na dworze zaledwie 4 st a w salonie 16 :( Grzejniczki już pracują ale jeszcze mi zimno. I tymbardziej moja gorąca kawka mi smakuje :)

Mikotko, Twoje posty działają mi na uśmiech :) Cieszę się, że wybawiłaś się. No i gratki dla Zosieńki :) Postępy w oczach robią te nasze szkraby ! A z brzuszkiem już dobrze ?

MatkaEwa, no z Jasia to kawał chłopa :) Ale ale , Hubiś będzie też konkurować o najwyższą wagę z Jasiem i Lolinkiem :) Podejżewam że jest też blisko 8 kg - 10.10 o godz 10:10 mamy szczepienie i się wszystkiego dowiem ale klopski jest coraz cięższy z dnia na dzień i puculki kochane też rosną:)

Ja Hubisiowi nic nie podaję dodatkowego. Sama łykam rutinosc. alliofil, witaminki do karmienia i tran więc to wszystko z mleczkiem pije. A tak jak mówisz jak sie ma zarazić katarem to się zarazi.

Ja z przeziębieniem walczę, kręci mnie w nosie, pobolewa gardło ale nie dam się. Seweryna też faszeruję czosnkiem, witaminkami i tranem.

Bona gratki z realizacji palu ! Ja też zrobiłam to co chciałam mimo, że musiałam pojechać auto zarejestrować i że po południu gościa miałam - to było nieplanowane. Dziś mój plan to umyć okna w salonie

Teri, czyżbyśmy sięstarzały, że już nasze latorośle na imprezy zaczynają chodzić ? Jakoś dziwnie to w uszach brzmi.....Tej temperaturki słonecznej w domku sprzedaj mi ciut, bo u mnie zimno :(

Kingusia, ja żebym wiedziała czy dobrze Hubi przyiera zakreślam na siatce i jak mniej wiecej trzyma się w jednym z centyli to jest dobrze.

Isis, ja w to nigdy nie wątpiłam, że Gabrynio to super chłopak :) i 7 kg Ślicznie ! Tzymam kciuki za bezpłaczowe dzisiejsze szczepienie.

Hubionio oczywiście śpi, Seweryn w szkole - lubię takie poranki, zwłaszcza gdy naczynia pomyte :)

Wczoraj nie poszłam na spacerek bo miałam wizytę księdza proboszcza :D Takiego naszego przyjaciela rodziny. Trochę pogadaliśy i powspominaliśy bo to znajomy jeszcze jak byłam dzieckiem :) Dziś za to musze się wybrać. Chodzę już na spacerki dla spacerków. Fakt robie przy tym zakupy i odbieram Seweryna ale i też chodzę bez celu :)

Myślę wciaż o Wisience .

Milenko, też o Was się martwię, mam nadzieję, że niepotrzebnie ..

reklama
a tu pustki... Robaczku myślałam, że tu jesteś:p:p

heh Anilku dobreeeee :))) faktycznie, nie pomyślałam ile mam z Sa_raa wspólnego:)

Od piątku mnie tu nie było więc lecę ogarniać...

W sobotę byliśmy auta oglądać ale nic ciekawego... w niedziele miałam gości, a wczoraj się wzięłam za porządki (okna, podłogi, pranie itp).
Zaraz koleżanka na kawkę przyjeżdża... to tak w skrócie co u nas:)))

edit: Robaczku widzę, że jednak jestes i już nadrobiłaś:)

Hej!
hello.gif

Niczym syn marnotrawny
Invision-Board-France-364.gif
wróciłam z fb na bb, bo jak tu bez Was zyć
flircik.gif

Robaczku
Smile tak, kocham bb i nie opuszczę go aż do śmierci :)

Tak mi dopomóż...
radocha2.gif

Ja też lubię jak jest kolorowo
feta2.gif
zwłaszcza teraz jak tak szaro iponuro za oknem
jezyk4.gif
3096.gif
gdzie ta piękna polska jesień
140.gif
U nas w domu 23 stopnie, ale nad rano wygasło w piecu. Teraz już przepalamy. My już dwa dni siedzimy w domu
wallbash.gif
Pogoda nie nastraja i nie pozwala na wyjścia
Invision-Board-France-69.gif

Isis
dziękuję! Powodzenia na szczepieniu!
bedzie_ok.gif

Smile jesteś torpeda!
run.gif
mnie wczoraj prawie cały dzień zeszło na praniu, sprzątaniu i segregowaniu rzeczy. A dzisiaj od nowa czeka mnie to samo
mort-de-chaud-987712.gif

Także lecę
mietlajf8.gif
po kawkę
mornincoffee.gif
i borę się za robotę, bo muszę pościerać kurze, poodkurzać, pomyć podłogi, zrobić zakupy i ugotować
stirthepot.gif
Trochę się nazbierało, ale przez kolejne 2 dni mam gości, więc muszę ogarnąć to wszystko.

Kochane, jakich podgrzewaczy używacie? Chyba muszę się zaopatrzyć, bo mąż przeklina nocne robienie flaszki :-p

Wczoraj Tymcio był tylko na cycku.. nie dostał NANa i rano nie męczyły go sensacje brzuszkowe :-D:-D:-D za to o 5 rano miał oczy jak 5zł i wesoło zaczynam pogadanki :baffled:

Lecę.. bo włączyłam na chwilę kompa do śniadanka.. i to wszystko przez ten czat na fb :zawstydzona/y: Trzeba się ogarnąć i dom, a potem wizyta u natis a jutro spacerek za Smile (prawie jak za ciążowych czasów:-D)

A dziad dziś z domu pracuje.. bo mu się nie chciało na mróz wychodzić i jakoś tak dziwne.. :dry: Dobrze, że ja wychodzę, jak Mateusz skończy lekcje :-D

Smile okna w taką pogodę? Nie zwiało Cię? :-p
Mikoto a Ty znów goście i gościa :-p

reklama
I ja się witam, u nas bez zmian ... Luka w pracy, Tosia w przedszkolu, Lolo drzemie ...
eh a ja mam jakiegoś doła, nie nastraja mnie do niczego ta nadchodząca jesień (dziś rano skrobałam szyby :/) do tego chyba jakoś zdziczałam od tego siedzenia w domu ...

Do góry