Korba32
Fanka BB :)
Witam się z drugą poranną kawką ;-)
Dzisiaj na nogach od 5.30 , Zosia wstała no i Julkę trzeba było przygotować na bal...
Dziewczyny już cycki mi opadają przy tym moim dziecku, już kładłam się z myślą, że na 100% coś nie będzie jej pasowało w ubiorze . Ubrałam ją pomalowałam i się zaczęło!!!! Nie tak ją pomalowałam ( brzydko) , klamra ją uwiera, spinki potrzebuje ( poszukaj mama jakiś strasznych), nie jednak gumką włosy związać nie klamrą, lepiej zmyć cały makijaż i zrobić od nowa bo brzydko mi brwi pomalowałaś....ach mogła bym pisać i pisać, głowa mi pęka:-( A na koniec przed wyjściem " Mamusiu będę tęskniła za tobą i oczy szklane, makijaż rozmazany :-
no:
Jednym słowem nieciekawy poranek
Dobrze , że już dzisiaj zacznie się długi weekend
W sobotę jedziemy w odwiedziny do znajomych , starali się o dziecko chyba z 9 lat ,i teraz jest w ciąży :-) Mało tego będą BLIŹNIAKI 
Kochane odezwę się jeszcze dzisiaj, Zosia pewnie niebawem pójdzie na drzemkę , bo po 5 wstała więc pewnie będzie zmęczona ...
Dzisiaj na nogach od 5.30 , Zosia wstała no i Julkę trzeba było przygotować na bal...
Dziewczyny już cycki mi opadają przy tym moim dziecku, już kładłam się z myślą, że na 100% coś nie będzie jej pasowało w ubiorze . Ubrałam ją pomalowałam i się zaczęło!!!! Nie tak ją pomalowałam ( brzydko) , klamra ją uwiera, spinki potrzebuje ( poszukaj mama jakiś strasznych), nie jednak gumką włosy związać nie klamrą, lepiej zmyć cały makijaż i zrobić od nowa bo brzydko mi brwi pomalowałaś....ach mogła bym pisać i pisać, głowa mi pęka:-( A na koniec przed wyjściem " Mamusiu będę tęskniła za tobą i oczy szklane, makijaż rozmazany :-
Jednym słowem nieciekawy poranek

Dobrze , że już dzisiaj zacznie się długi weekend
W sobotę jedziemy w odwiedziny do znajomych , starali się o dziecko chyba z 9 lat ,i teraz jest w ciąży :-) Mało tego będą BLIŹNIAKI 
Kochane odezwę się jeszcze dzisiaj, Zosia pewnie niebawem pójdzie na drzemkę , bo po 5 wstała więc pewnie będzie zmęczona ...
dzisiaj bede robiła Twój sernik z piernikami to trzymaj kciuki
tylko tam pisze że to sie robi z 210 i 7 miarek hmm Daria tyle nie wypije na raz no chyba że za te 2 tygodnie juz da rade i 3 razy na dobę pisze to w sumie i tak dalej wychodzi te 600 ml na dobę co teraz 

Zęby pełną parą mu idą. Włąśnie zasnął to ja musze wziać się za ryby bo pełen zlewozmywak ich lezy, posprzatać mieszkanie na jutro i pranie zrobić.Strasznie biję sie z myślami z powodu jutrzejszego dnia.Pierwszy raz w życiu nie bedę na grobach.Paweł pracuje a ja z maluchami a zwłaszcza z wrzeszczącym w aucie Antkiem nie pojade sama 150 km. w jedną stronę.Ogólnie mam straszne wyrzuty sumienia z tego powodu, ze nie odwiedzę grobu mamy. W ogóle w tym roku wszystko dla nas się zmienia bo i swięta Paweł ma pracujące , pierwszy raz zostaniemy na całe swieta u siebie.Zawzse spędzalismy je z liczną rodziną u taty.Mam nadzieję, ze smutno nie bedzie i będziemy umieli swiętowac w swoim malym gronie.
Ty marzysz o jednej pobudce a ja o jednej przespanej nocy, no ale co za duzo to nie zdrowow wiec nie narzekam