By się wydawalo ze skoro taki mroz to nie powinno byc chorob, a tu masz Ci los...prawie wszyscy chorzy. Maja caly czas meczy się z katarkiem 
Robaczku u nas tez nocka byla nieciekawa
Korba lobuzie, oj oj oj nie wolno Ci sie przemeczac, chociaz rozumiem cie doskonale bo ja mam tak samo, jak sama posprzatam to lepiej się czuje.
Palindromea, najgorzej ze nie wiadomo ile tego antybiotyku jest w brzuszku
Emka z tego co się orirntuje to ta wiotkosc moze sie odzywac jeszcze dlugo ale tylko od czasu do czasu
DzikaBez super te sanecxki
Maja wlasnie zasnela, splakala sie przy sciaganiu katarku i spi. Dziadek spi od 19:00 od wczoraj
a ja pieke chleb
i odwiedzam bb 
Robaczku u nas tez nocka byla nieciekawa
Korba lobuzie, oj oj oj nie wolno Ci sie przemeczac, chociaz rozumiem cie doskonale bo ja mam tak samo, jak sama posprzatam to lepiej się czuje.
Palindromea, najgorzej ze nie wiadomo ile tego antybiotyku jest w brzuszku
Emka z tego co się orirntuje to ta wiotkosc moze sie odzywac jeszcze dlugo ale tylko od czasu do czasu
DzikaBez super te sanecxki
Maja wlasnie zasnela, splakala sie przy sciaganiu katarku i spi. Dziadek spi od 19:00 od wczoraj
Ostatnia edycja:
Ogólnie mroźno bardzo , bez śniegu prawie i zadne sanki nie wchodzą w grę. Za zimno i wietrznie na spacery i wietrzymy się tylko balkonowo.Dziś na 2 dni będzie Paweł.Niestety jego wizytę muszę wykorzystać na sprzątanie, bo odpuściłąm ostatnio i mieszkanie straszy. Ogólnie nuda i nic się ni dzieje.Czytam, szydełkuję i oglądam Domo i kuchnię Tv.Toni zgrzeczniał i lepiej śpi.Milsuia zdrowa.Maciek zaszlabaniony za nieuctwo 

Brakuje juz tylko drzwi, blatu do kuchni i balustrady, no i pomalowac pokoje i karnisze powiesic. Dwie firanki juz nawet zamowione, reszta wybrana.
pooglądałam Na Wspólnej z zeszłego tygodnia, puściłam pralkę i zmywarkę. Obiad mam z wczoraj, więc teraz czas na spacerek
chciałabym jakiś za 1zł, ale nie ma nic ciekawego.. a 500zł za tel to trochę mi szkoda dawać dla fb, bb, gg itp