Palindromea
Fanka BB :)
Sa-raa, tak służba zamiast rogówki. Rolujesz? Tez kiedyś spróbowała,ale mnie nie przekonalo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
o taka : http://www.hm.com/gb/product/23416?article=23416-B
teraz mam ją pod ręką.. jak wypadnie smoczek to jakby przez sen ręką go szukam i w dziub;-) nie rozbudzam sie tak jak bym musiała wstać.. wiem ze to moze nie jest dobre i nie bardzo sobie wyobrażam co będzie jak urodzi się maja ale póki co jestem egoistką..kurteczka prześliczna
ja też sie rozglądam nad czym dla małej.. w smyku upatrzyłam sobie taką w serduszka i buciki..
wiec noszę a pózniej brzuch boli.. coś mnie ostatnio jajniki pięką, ja też jak to gosiu targam fotelik z małą.. co prawda mamy juz ten na stałe ale w domu mam schody na klatce a muszę sie ubrac. wiec małą w tej łupince znoszę po drzwi tam ubieram buty kurtke i wynoszę na rękach do auta..ale Cię korba całkowicie rozumiem ze sie namachasz i upocisz przy tym targaniu dzieci..ja jak mam moją spacerówkę największy błąd maxi cosi mura 4 spakować do auta to jestem zlana potem... cieżkie to dziadostwo..a ze mieszkam na obrzeżach miasta często z lenką jeżdzimy do miasta czy parku autem..
dziewczyny tu są bardzo zżyte to aż niewiarygodne jak bardzo
ja nie ogarniam wszystkiego i piszę tylko tak od czasu do czasu ale czytam regularnie:-)
popłakałam się ze śmiechu

To extra jak nacisk jest na jezyki obce, a dziecko sie przyzwyczaja od malego
Rzeczywiscie juz taka 'dorosla' sie moze wydawac 

Wszystko na pewno bedzie dobrze!
Moze zacznij najpierw od go przyzwyczajac, niech siedzi z kims, kto ma sie nim zajac i Toba, potem na kilka minut sam z ta osoba, az sie przyzwyczai ;-) Zaciskam kciuki.
Kochana powiem CI szczerze, ze jak nam powiedzialas , ze jestes w ciazy, to az lzy w oczach mialam - i ze szczescie i troche z zazdrosci bo tez chcialam. Dluuuugo musialam EMila namawiac i chyba przemowilo to do niego, ze wszysyc mowili to samo ;-) Co do kurteczki to bede szukac podobnej zapinanej po calej dlugosci najlepeij tak troszke z boku ( zachcialo mi sie
). Tez wram w poniedzialek do pracy i zobaczymy jak dlugo dam rade. Bo wiadomo brzuszek w koncu zacznie rosnac, a Tymkiem zajmowac sie trzeba. Jak juz bede bez sil bede kombinowac jak tu sie urwac przed 28 tygodniem ...w sumie 24 bo urlop ;-)
ten chicco sprawdziłam nie jest ąz taki drogi a polecasz ? chodzi mi zwłaszcza o budę czy duża ? bo sie w murze nacięłam się strasznie i siedzisko czy wygodne dla dziecka do spania ? rozglądam sie za czymś fajnym..