My balkon mamy od strony parkingu, za nim male działeczki. Tylko balkon malutki. No ale trzeba sobie jakoś radzić...
I u nas maleńki balkon :-( zmykam szykować nas do kosciola. Do.później :-*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
My balkon mamy od strony parkingu, za nim male działeczki. Tylko balkon malutki. No ale trzeba sobie jakoś radzić...
Ale dwie chore dziewczynki w domu pochłonęły mój cały czas 

Super chłopczyk i Ty fantastycznie wyglądasz
Teraz usiadłam Zosia śpi a ja nie mam siły się ruszyć ;-)
Wtedy byśmy codziennie razem robili sobie w ogrodzie, jeździli na wycieczki hihi rozmarzyłam się :-)

za to dziś lany poniedziałek piękna pogoda !!! ani kropli z nieba a miało dzis padać 

Dawid nie przepuścił nikomu potem 2 razy przychodził z dworu mokry mam nadzieję że się jutro nie rozłozy całkiem bo juz w Wielki Piatek miał lekka temperature i kaszle mokrym odrywajacym kaszlem
no ale utrzymaj 10 latka w domu w smingus-dyngus jak pod blokiem chłopaki latają z psikawami 

a ona tak zawsze Cie traktuje jak niewidzialną czy tak akurat wyszło ? wiesz jakoś z teściową ciężko sie porozumieć
olej to kochana myśl o swojej rodzinie a tekst męża no cóż jak to na dziada przystało taki typowo dziadowy
pięknie wyglądasz widziałam na zdjeciach brzuszek sliczny !!!
u nas w garderobie te same braki
kupiłam na swieta takie cieniutkie rajstopki bo miało byc tak gorąco a tu w niedziele było zimno dziś ciepło ale na takie cieniutkie wydawało mi się jeszcze za chłodno i Daria w spodniach hasała