Witam Kochane w ten piekny dzien.
NA POCZATKU NAJLEPSZEGO DLA WAS KOCHANE MAMUSIE
My dzis mamy wolne takze cale szczescie ze pogoda sliczna jest. Idziemy dzis na spotkanie z deweloperem (takto sie nazywa?)
Przeprowadzka w zaawansowanej ciazy nie wchodzi w gre. Zreszta tych domow jeszcze nawet nie ma bo osiedle sie buduje i przyouszczam ze te akurat byly by na siosne.
Co do zabezpieczenia finansowego oszczednosci mamy trochetego jest, wiec i na poczatek cos bysmy mieli, bo duzego wkladuwlasnego nie potrzeba. Zreszta zanim bysmy sie przenosili odlozylibysmy jeszcze. Nic zobaczymy, co trzeba zaczac dzialac no jak bedziemy siedziec i myslec to nicz tego nie bedzie.
Robaczku -Hubi super chlopak ze tak pieknie o jesc wola
Palin - zdjecia z fontanny superasne
Sara - alezzzzz smaka robisz na koktajl ! Normalniezaslinilam sie wiec i chyba ja cos takiego wymodze to i Tymek wypije choc bardziej zje . Bol wczesnych pobudek znam dzis w nocy Tymek akcje ronil. Wstalismy ok 7 a Emil pospal sobie w zamian za wczoraj .
Mary- buziaczki dla Malenkiej
Lece dzialac
NA POCZATKU NAJLEPSZEGO DLA WAS KOCHANE MAMUSIE
My dzis mamy wolne takze cale szczescie ze pogoda sliczna jest. Idziemy dzis na spotkanie z deweloperem (takto sie nazywa?)
Przeprowadzka w zaawansowanej ciazy nie wchodzi w gre. Zreszta tych domow jeszcze nawet nie ma bo osiedle sie buduje i przyouszczam ze te akurat byly by na siosne.
Co do zabezpieczenia finansowego oszczednosci mamy trochetego jest, wiec i na poczatek cos bysmy mieli, bo duzego wkladuwlasnego nie potrzeba. Zreszta zanim bysmy sie przenosili odlozylibysmy jeszcze. Nic zobaczymy, co trzeba zaczac dzialac no jak bedziemy siedziec i myslec to nicz tego nie bedzie.
Robaczku -Hubi super chlopak ze tak pieknie o jesc wola
Palin - zdjecia z fontanny superasne
Sara - alezzzzz smaka robisz na koktajl ! Normalniezaslinilam sie wiec i chyba ja cos takiego wymodze to i Tymek wypije choc bardziej zje . Bol wczesnych pobudek znam dzis w nocy Tymek akcje ronil. Wstalismy ok 7 a Emil pospal sobie w zamian za wczoraj .
Mary- buziaczki dla Malenkiej
Lece dzialac

A wieczorem, jak bym mogła, to muszę sprzątać, prasować, gotować itp... No i padam na łóżko zmęczona i od razu zasypiam. Dziś nawet nie słyszałam, jak Marcin szykował się do pracy!!! Jestem zmęczona, ale nie narzekam, bo mam zdrowego, cudnego Synia i fajną pracę ;-)
Będzie super, zobaczysz!!! A jak Ty się czujesz? Super, że masz tablet! Mąż się spisał!
A Ty razem z Nią :-( Jak ta piaskownica?
My kupiliśmy wczoraj Misiowi sandałki z Elephantena, rom. 21, bo też jest problem z wysokim podbiciem... 99 zł daliśmy, a kupiliśmy jeszcze za 40 zł z odkrytymi palcami. Karolek nadal ma afty?