reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Cześć dziewczyny,wpadam w locie-normalka ostatnio,przepraszam:((( Mój komp nadal nie działa,a ten stary,z ktorego pisze doprowadza mnie do szału!!! Mam nadziej,ze u każdej z Was Dzień Mamy byl przecudny:)))))Kilka dni póxniej,ale życzę Wam tego czego sobie zapragniecie:))))

Mamy kolejnych roczniaków-wszystkiego naj naj kochane smyki:)))))))

mikoto ja mam takie nocki dość często a kolejnych zębów ani widu ani słychu,nadal tylko dwie dolne jedynki ,które wyszły w 9 miesiącu...Boje się,ze jak ruszy cała reszta to w krótkim odstepie czasu i mała bedzie biedna a my razem z nią:(

Pozdrawiam Was:)))Spokojnych nocek:)))

Heloł wieczorwą porą :D
Młoda zasneła jakieś 30 min temu, niestety z drugiej drzemki obudziła się o 17:30 więc trzeba było się zmęczyć :p dzisiaj Karina chwile sama stała i piła piciu :p aż do momentu kiedy się zorientowała, że stoi i bęc na pupe :p

Gosiak póki co śliniczek się sprawdza super, narazie wyłapuje to co spadnie :p oby słoneczko świeciło u Was od rana ;)
Mikoto ja zastanawiałam się nad tym bidonem (jeżeli mówimy o tym samym :p taki z rurką?) ale nie wiem czy Młoda dała by radę z niego pić :( a muszę kupić jej większą butelkę do picia. ile on kosztował? z początku się bałam, że będzie mały ten kosz, ale po rozłożeniu wow, super :D wszystkie zabawki się mieszczą do niego :D ja jeszcze nie korzystałam z tego bankujesz-kupujesz, to będzie pierwszy raz ;) a mam jakieś ponad 2 tys punktów :p
Justa to Filipek pewnie ruszy zaraz z kopyta ;) dobrze, że autko już naprawione i humorki dopisują :) pochwal się ciachem :D
Madzia super, że dzień się udał :D pochwal się paznokciami :D

Trza szykować się powoli do spania :) także spokojnych nocek życzę, dobranoc :)

Hej Kochane ja na szybcika sie melduje

Mikotku -Ttmkowi tez kuoilam bidonik ze slomka jednego dnia oil potem nie chcial i mysle sobie co jest i ostatnio sprawdzilam a to tak ciezkon oociagnacze hej. Chyba jakis ,prostrzy model nam potrzeba;)

Kupki dzis luznej nie bylo i oby tak pozostało już

Hej kochane,
Wczoraj cały dzień nas nie było. Pojechałyśmy z moimi rodzicami po auto do Krotoszyna. Potem w drodze powrotnej wjechaliśmy jeszcze do rodziny i tak cały dzień zleciał. Byłam padnięta. 370km za kierownicą to już dawno nie zrobiłam ale Laura mega grzeczna więc było fajnie ;-)
Szkoda że noc nie była już fajna. Co chwile pobudka i wywalanie smoczków za łóżeczko :baffled: a pobudka o 6.
Przy okazji pożyczyłam od kuzynki łóżeczko turystyczne więc nad morzem Laura nie będzie musiala z nami spać

Dzisiaj muszę jeszcze zrobić zakupy na jutro, Miał być grill ale ta pogoda jest tak paskudna, że chyba nie wypali :-(

Miłego dnia kochane :*

Witam się porannie!

Zosia je, a ja Delektuje się pierwszym lykiem kawy. Na dworze zaledwie 10 stopni, ale póki co nie pada.

Justa brawo dla Filipa! Kiedy robicie roczek?

Marys bidon kupilam z sklepie z.art. Dla dzieci, z canpola. Zapłaciłam 15 zł.

Gosiak jak.noc? Była kupa?

Kingusia wow! Tyle km? To chyba przygotowujesz Laure na droge nad morze :-)

Dzień dobry kochane !
Noc była ciężka, mało co spałam bo czekałam na S. Przyjechał w nocy :) Seweryn ze szczęścia to prawie płakał, tulił się do niego, nawet misia odłożyła na bok. A Hubiś siedział jak zamurowany z uśmiechem od ucha do ucha ledwo oddychając :) POtem sam z siebie zaczął dawać mu buziaczki :) Jakie mnie ogarnęło szczęście widząc chłopców takich szczęśliwych !

Te dwa zdania na razie bo już mój schematyczny, odliczony co do minuty poranek uegł zaburzeniu :)

Heloł z kawusią :D
Dzisiaj M ostatni dzień w pracy jest, teraz do pracy pójdzie za 3 tyg :D może się nie pozabijamy :p a za tydzień pakowanko i wyjazd :D achh już nie mogę się doczekać :D ze 2 lata nie byliśmy na wakacjach :D nareszcie będzie jeziorko, cisza i spokój :) pogoda raczej nie za ciekawa dzisiaj :/ chyba posiedzimy w domu :( wczoraj Karina waliła w szybę balkonową, chyba chciała na dwór.. nocka ok :) mam nadzieję, że takie już zostaną ;)

Gosiak oby już kupek luźnych nie było! teraz u nas się zaczeły luźne kupki :/ może to tylko jednorazowe?
Kingusia ależ dzionek fajnie minął :) może jednak pogoda się poprawi na jutro i uda się zrobić grilla?
Mikoto ooo to taniutko :) ja muszę się za jakimś rozejrzeć dla Kariny ;)
Robaczku ależ cudne powitanie chopcy zrobili :)

Robaczku ależ się ciesze, ze jesteście już w komplecie! :-D

Marys fajnie, że będziesz miała męża w domu ;-) tez marzy nam się wyjazd, zobaczymy jak to wyjdzie ;-) luźne kupki mogą być na zeby. Kupiłam zwykły z tej serii Bidon kubek niekapek z rurką CANPOL BABIES 350ml (4276067338) - m.allegro.pl akurat taki był w sklepie ;-)

Ogarnelam siebie, nareszcie wyglądam jak człowiek :p pomylam okna w kuchni i sypialni. Obiad z wczoraj, także poranna drzemke Zosi spozytkowalam na mycie okien. potrzebuje drugiej kawy :-/

reklama
Do góry