reklama
emka01
Szczęśliwa mama:)
Cześć dziewczyny,wpadam w locie-normalka ostatnio,przepraszam
(( Mój komp nadal nie działa,a ten stary,z ktorego pisze doprowadza mnie do szału!!! Mam nadziej,ze u każdej z Was Dzień Mamy byl przecudny
))))Kilka dni póxniej,ale życzę Wam tego czego sobie zapragniecie
)))
Mamy kolejnych roczniaków-wszystkiego naj naj kochane smyki
))))))
mikoto ja mam takie nocki dość często a kolejnych zębów ani widu ani słychu,nadal tylko dwie dolne jedynki ,które wyszły w 9 miesiącu...Boje się,ze jak ruszy cała reszta to w krótkim odstepie czasu i mała bedzie biedna a my razem z nią
Pozdrawiam Was
))Spokojnych nocek
))
Mamy kolejnych roczniaków-wszystkiego naj naj kochane smyki
mikoto ja mam takie nocki dość często a kolejnych zębów ani widu ani słychu,nadal tylko dwie dolne jedynki ,które wyszły w 9 miesiącu...Boje się,ze jak ruszy cała reszta to w krótkim odstepie czasu i mała bedzie biedna a my razem z nią
Pozdrawiam Was
_Marys_
Fanka BB :)
Heloł wieczorwą porą 
Młoda zasneła jakieś 30 min temu, niestety z drugiej drzemki obudziła się o 17:30 więc trzeba było się zmęczyć
dzisiaj Karina chwile sama stała i piła piciu
aż do momentu kiedy się zorientowała, że stoi i bęc na pupe
Gosiak póki co śliniczek się sprawdza super, narazie wyłapuje to co spadnie
oby słoneczko świeciło u Was od rana 
Mikoto ja zastanawiałam się nad tym bidonem (jeżeli mówimy o tym samym
taki z rurką?) ale nie wiem czy Młoda dała by radę z niego pić
a muszę kupić jej większą butelkę do picia. ile on kosztował? z początku się bałam, że będzie mały ten kosz, ale po rozłożeniu wow, super
wszystkie zabawki się mieszczą do niego
ja jeszcze nie korzystałam z tego bankujesz-kupujesz, to będzie pierwszy raz
a mam jakieś ponad 2 tys punktów 
Justa to Filipek pewnie ruszy zaraz z kopyta
dobrze, że autko już naprawione i humorki dopisują
pochwal się ciachem 
Madzia super, że dzień się udał
pochwal się paznokciami 
Trza szykować się powoli do spania
także spokojnych nocek życzę, dobranoc 
Młoda zasneła jakieś 30 min temu, niestety z drugiej drzemki obudziła się o 17:30 więc trzeba było się zmęczyć
Gosiak póki co śliniczek się sprawdza super, narazie wyłapuje to co spadnie
Mikoto ja zastanawiałam się nad tym bidonem (jeżeli mówimy o tym samym
Justa to Filipek pewnie ruszy zaraz z kopyta
Madzia super, że dzień się udał
Trza szykować się powoli do spania
Hej Kochane ja na szybcika sie melduje
Mikotku -Ttmkowi tez kuoilam bidonik ze slomka jednego dnia oil potem nie chcial i mysle sobie co jest i ostatnio sprawdzilam a to tak ciezkon oociagnacze hej. Chyba jakis ,prostrzy model nam potrzeba
Kupki dzis luznej nie bylo i oby tak pozostało już
Mikotku -Ttmkowi tez kuoilam bidonik ze slomka jednego dnia oil potem nie chcial i mysle sobie co jest i ostatnio sprawdzilam a to tak ciezkon oociagnacze hej. Chyba jakis ,prostrzy model nam potrzeba
Kupki dzis luznej nie bylo i oby tak pozostało już
Kingusia91
Hej kochane,
Wczoraj cały dzień nas nie było. Pojechałyśmy z moimi rodzicami po auto do Krotoszyna. Potem w drodze powrotnej wjechaliśmy jeszcze do rodziny i tak cały dzień zleciał. Byłam padnięta. 370km za kierownicą to już dawno nie zrobiłam ale Laura mega grzeczna więc było fajnie ;-)
Szkoda że noc nie była już fajna. Co chwile pobudka i wywalanie smoczków za łóżeczko
a pobudka o 6.
Przy okazji pożyczyłam od kuzynki łóżeczko turystyczne więc nad morzem Laura nie będzie musiala z nami spać
Dzisiaj muszę jeszcze zrobić zakupy na jutro, Miał być grill ale ta pogoda jest tak paskudna, że chyba nie wypali :-(
Miłego dnia kochane :*
Wczoraj cały dzień nas nie było. Pojechałyśmy z moimi rodzicami po auto do Krotoszyna. Potem w drodze powrotnej wjechaliśmy jeszcze do rodziny i tak cały dzień zleciał. Byłam padnięta. 370km za kierownicą to już dawno nie zrobiłam ale Laura mega grzeczna więc było fajnie ;-)
Szkoda że noc nie była już fajna. Co chwile pobudka i wywalanie smoczków za łóżeczko

Przy okazji pożyczyłam od kuzynki łóżeczko turystyczne więc nad morzem Laura nie będzie musiala z nami spać
Dzisiaj muszę jeszcze zrobić zakupy na jutro, Miał być grill ale ta pogoda jest tak paskudna, że chyba nie wypali :-(
Miłego dnia kochane :*
Witam się porannie!
Zosia je, a ja Delektuje się pierwszym lykiem kawy. Na dworze zaledwie 10 stopni, ale póki co nie pada.
Justa brawo dla Filipa! Kiedy robicie roczek?
Marys bidon kupilam z sklepie z.art. Dla dzieci, z canpola. Zapłaciłam 15 zł.
Gosiak jak.noc? Była kupa?
Kingusia wow! Tyle km? To chyba przygotowujesz Laure na droge nad morze :-)
Zosia je, a ja Delektuje się pierwszym lykiem kawy. Na dworze zaledwie 10 stopni, ale póki co nie pada.
Justa brawo dla Filipa! Kiedy robicie roczek?
Marys bidon kupilam z sklepie z.art. Dla dzieci, z canpola. Zapłaciłam 15 zł.
Gosiak jak.noc? Była kupa?
Kingusia wow! Tyle km? To chyba przygotowujesz Laure na droge nad morze :-)
RobaczekII
Dzień dobry kochane !
Noc była ciężka, mało co spałam bo czekałam na S. Przyjechał w nocy
Seweryn ze szczęścia to prawie płakał, tulił się do niego, nawet misia odłożyła na bok. A Hubiś siedział jak zamurowany z uśmiechem od ucha do ucha ledwo oddychając
POtem sam z siebie zaczął dawać mu buziaczki
Jakie mnie ogarnęło szczęście widząc chłopców takich szczęśliwych !
Te dwa zdania na razie bo już mój schematyczny, odliczony co do minuty poranek uegł zaburzeniu
Noc była ciężka, mało co spałam bo czekałam na S. Przyjechał w nocy
Te dwa zdania na razie bo już mój schematyczny, odliczony co do minuty poranek uegł zaburzeniu
_Marys_
Heloł z kawusią 
Dzisiaj M ostatni dzień w pracy jest, teraz do pracy pójdzie za 3 tyg
może się nie pozabijamy
a za tydzień pakowanko i wyjazd
achh już nie mogę się doczekać
ze 2 lata nie byliśmy na wakacjach
nareszcie będzie jeziorko, cisza i spokój
pogoda raczej nie za ciekawa dzisiaj :/ chyba posiedzimy w domu
wczoraj Karina waliła w szybę balkonową, chyba chciała na dwór.. nocka ok
mam nadzieję, że takie już zostaną 
Gosiak oby już kupek luźnych nie było! teraz u nas się zaczeły luźne kupki :/ może to tylko jednorazowe?
Kingusia ależ dzionek fajnie minął
może jednak pogoda się poprawi na jutro i uda się zrobić grilla?
Mikoto ooo to taniutko
ja muszę się za jakimś rozejrzeć dla Kariny 
Robaczku ależ cudne powitanie chopcy zrobili
Dzisiaj M ostatni dzień w pracy jest, teraz do pracy pójdzie za 3 tyg
Gosiak oby już kupek luźnych nie było! teraz u nas się zaczeły luźne kupki :/ może to tylko jednorazowe?
Kingusia ależ dzionek fajnie minął
Mikoto ooo to taniutko
Robaczku ależ cudne powitanie chopcy zrobili
Robaczku ależ się ciesze, ze jesteście już w komplecie!
Marys fajnie, że będziesz miała męża w domu ;-) tez marzy nam się wyjazd, zobaczymy jak to wyjdzie ;-) luźne kupki mogą być na zeby. Kupiłam zwykły z tej serii Bidon kubek niekapek z rurką CANPOL BABIES 350ml (4276067338) - m.allegro.pl akurat taki był w sklepie ;-)
Ogarnelam siebie, nareszcie wyglądam jak człowiek
pomylam okna w kuchni i sypialni. Obiad z wczoraj, także poranna drzemke Zosi spozytkowalam na mycie okien. potrzebuje drugiej kawy :-/

Marys fajnie, że będziesz miała męża w domu ;-) tez marzy nam się wyjazd, zobaczymy jak to wyjdzie ;-) luźne kupki mogą być na zeby. Kupiłam zwykły z tej serii Bidon kubek niekapek z rurką CANPOL BABIES 350ml (4276067338) - m.allegro.pl akurat taki był w sklepie ;-)
Ogarnelam siebie, nareszcie wyglądam jak człowiek
reklama
_Marys_
Mikoto a gdzie planujecie wyjazd? fajny ten kubeczek
jak będziemy na jakichś zakupach to popatrzymy