Robaczku - to bardzo popoularna firma tutaj a zabawki maja naprawde swietne
no tak nam w ang. jak najbardziej , niech Tymek slucha sobie juz teraz ...
Kinia - przykro mi, ze chrzestny tak zawiódł , ale obyście wyjasnili sobie wszystko. Zebulki niech wychodza raz dwa !
Sara - Wspolczuje nocy, znam ten bol niewyspania, a pogoda tez na mnie wplywa okropnieeee, dzis na szczescie troche slonca mamy. W srode bedzie tydzien jak podajemy po 1 miarce i kupki sa super, zero innych dolegliwosci, a bakale smeirdzuchy daje jak zawsze
oby i Feliksowi wszystko podpasowalo
Ps ktory my teraz tydzien chlopcow mamy ?? zaniedbalam skreslanie i sie pogubilam 
no tak nam w ang. jak najbardziej , niech Tymek slucha sobie juz teraz ...Kinia - przykro mi, ze chrzestny tak zawiódł , ale obyście wyjasnili sobie wszystko. Zebulki niech wychodza raz dwa !
Sara - Wspolczuje nocy, znam ten bol niewyspania, a pogoda tez na mnie wplywa okropnieeee, dzis na szczescie troche slonca mamy. W srode bedzie tydzien jak podajemy po 1 miarce i kupki sa super, zero innych dolegliwosci, a bakale smeirdzuchy daje jak zawsze
oby i Feliksowi wszystko podpasowalo
Ps ktory my teraz tydzien chlopcow mamy ?? zaniedbalam skreslanie i sie pogubilam 
po południu spała tylko 20 minut w aucie i to jej wystarczyło żeby się zregenerować i urzędować do 22 my oglądalismy jeszcze Top Trendy kabareton prawie do północy potem nie mogłam zasnąć i tak do 2.30 się wierciłam 
.
od razu przypominaja mi sie czasy jak wczesniej wyczekiwalysmy kazdego tygodnia
.