reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

Witam wieczornie

Wybaczcie rano nie bylo kiedy wejsc i cokolwiek napisac , dopiero teraz jak Tymek zasnal jest chwilka.

Robaczku - najlepszego dla Hubisia !!!!! Piekne slowa napisalas, ja juz nie mgoe sie doczekac az moja dwojeczka bedzie razem na dywanie spedzac czas

Mikotku - mam nadzieje, ze ZOsia da posac w nocy i sily powroca. U nas nocka dobra ! przebudzil sie smyk raz ale tylko na smoka, bez wstawania , gadania i 100 razy kladzenia. Wiec scenariusz sie powtrazal jak przy pierwszym zabku. Drugi sie przebil i oby teraz pare nocy bylo spokoju ;-) ps zdecie przy pchaczu ciezko bylo zrobic mamy filmik ;-)

Marys -Karinka na pewno zainteresuje sie pchaczem

Rano odwizolam sie do pracy, chlopaki zabrali samochod i pojechali ku mojemu bpleacemu sercu, ze nie moge z nimi na pchli targ. Ale tatus spisal sie nawet dobrze i kupila ladne rzeczy :-D ja po pracy pojechalam wreszcie na miasto , kupila spodeni ciaze i zamiast 13 funtow zaplacilam za nie 5 co mnie bardzo przy kasie ucieszylo. Tymek dostal rampersiki do spania na krotki rekaw i nozki ;-)
Potem w domu szybki obiad i pojechalismy po pchacza :-D

Najpier Tymek nacieszyl sie panelem, nie chcial za bardzo tsanac, ale jak sie dowazyl to zasuwal potem w ta i spowortem, tylko denerwuje sie jak konczy sie pokoj bop zawrocic jeszcze nie umie :-p A mina przy tym bezcenna

Zmeczona jestem jak ni wiem, ale leczo na jutro zrobione lazienka psrzatnieta. E zostala kuchnia...prasowanie musi poczekac bo mi cos w plecy wlazlo :confused2:

reklama
Dziękuję kochane za życzenia :)
Dzień wczorajszy minął bardzo miło. Świętowaliśmy od rana do wieczora. Dzieci wczoraj były Królami i nawet Sewerynowi pozwoliłam iść brudnym spać bo sił nie miał na prysznic :)

Natis, tez odliczam dni ! Dziś pewnie Lenka spała rano długo ?? Ja też nie kumam takich rodziców. Robić z 9-latków dzieci :(

Mikotku,
pocieszę Cię, u nas prawie co dzień wieje. Już się przyzwyczaiłam ale zdecydowanie wolę klimat w centralnej i południowej Polsce . Jak gril ? udał się ? Wieczór był ciepły ? u nas wieczory chłodne :(

Gosiaku super że zakupy i Twoje i E sięudały ! Szkoda że u nas nie ma takich pchlich targów. Pchacz kupiłaś taki jak Mikotko i ja ? Hubi jeszcze nie umie zawracać mimo, że chodzi i muszę mu pomagać. Ale to, że nauczył się chodzić nie znaczy, że odstawił pchacza - jeszcze go pcha bardzo często :)

Ciekawa jestem ,jak będzie chodzić z kosiarką. Niestety urodzinowego prezentu jeszcze nie mam :( Mam nadzieję, że dziś dojdzie.

Sewerek dziś w szkole ma dzień dziecka i ma na 9 wiec poranek znów zaburzony ale na spokojnie - jutro wszystko wróci no szarej normy ...

Dzien dobry :tak:

Nocka oki pare razy Tymek przebudzal sie na smoka wiec zle nie bylo :tak:

RObaczku -pchacz mamy z firmy vtech o taka farme : pchacz.jpg Jest jak nowy wiec jestesmy zadowoleni :tak:

My na dzis planow nie mamy, zaczal sie czerwiec a to oznacza jakies 4 tygodnie do pracy :-D

Załączniki

• pchacz.jpg
    pchacz.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 47
Witam się porannie!

Z podwójną kawą :-/ pogoda fatalna, leje, wieje i zimno :-( :'(

Robaczku apeluje do Ciebie, byś.częściej nosiła sukienki! Jesteś taka śliczna, a w sukience wyglądasz mega kobieco :-* na.grillu nie byliśmy. Po.pierwsze, strasznie wialo, a po drugie pojechalysmy na zakupy :-D

Gosiak super pchacz!

Marys jak.noc? Karina przekonała się do.pchacza?

Kingusia jak po Urodzinach? Udało się wszystko?

Anula co y Was?

Sara brakuje Tu Ciebie! :-(

Teri jak Daria?

A gdzie reszta?

Mikotku jestem, czytam ale weny do pisania brak.
Sobotnia impreza się udała. Niestety chrzestny nie dojechał ani w sobotę ani w niedzielę jak obiecywał i na dodatek jeszcze się trochę ścięliśmy.
Mam podły humor i marudę do potęgi N-tej w domu. Nie chce spać, nie chce jeść tylko co chwile wyje :no: niech te zeby już przestaną męczyć :-(

Mikotku jestem, czytam ale weny do pisania brak.
Sobotnia impreza się udała. Niestety chrzestny nie dojechał ani w sobotę ani w niedzielę jak obiecywał i na dodatek jeszcze się trochę ścięliśmy.
Mam podły humor i marudę do potęgi N-tej w domu. Nie chce spać, nie chce jeść tylko co chwile wyje :no: niech te zeby już przestaną męczyć :-(

Kurcze, mam nadzieję, że wszystko sobie wyjasnicie :-( który ząb meczy Laure? U Zosi czworki ida, także o y nas ciężki czas :-(

Nadrobiłam tylko po lebkach. Wybaczcie :(

Padam dzisiaj z niewyspania :( dawno nie było aż tak zlże ze mną. Do tego ta pogoda! Jak mnie te skoki i spadki temp. Wkurzają!!! Zeby przez 2 dni wahanie temp. Było nawet o 15 stopni to jest sick!!

Gosia super pchacz! Jak Kupki i brzuszek Tymcia? My od 3 dni pomalutku mieszamy. Odbija sie Feliksowi mocno ale innych negatywów brak.

Madzia fajne kolorki na paznokciach.

Mikotku sportsmenko moja :*

Natisku przepraszam ale uśmiałam sie z Lenki i szafki :D Feliks tez głupotki robi czesto hihihi

reklama
Kinga to nie ma co się dziwić, że Laura tak marudzi :-(

Sara współczuję nocy :-( ja praktycznie nie.śpię od tygodnia :-/ w moich żyłach płynie więcej kofeiny niż krwi :p czy teraz jest Kolejny Rozwojowy skok?

Do góry