Hej Kochane :-)
Ledwo żyję, od wczoraj męczy mnie jelitówka
. Mam wielką nadzieję, że nie zarażę domowników :/.
Lenka też zakatarzona, wczoraj byłam z nią u lekarza. Waży 9,9kg, lekarka stwierdziła, że na tyle dobrze wygląda, że nawet jak jeść nie chce to jej nie zmuszać
. Osłuchowo czysta, gardełko blade, tylko katarek ją męczy i kaszelek. Jest więc na ziołach, homeopatach i mam nadzieję, że szybko wyzdrowieje.
Ale popisałyście dzisiaj kobietki, nadrobiłam, ale nie pamiętam już co komu chciałam odpisać.
TERI - zazdroszczę ćwiczeń, ja nie umiem się zmusić do regularnych ćwiczeń, a wyglądam koszmarnie
wizja wakacji mnie przeraża zamiast cieszyć :-(
KORBUŚ - bardzo dobra decyzja z pracą. Wiesz, że jestem za 'Waszą firmą". Dacie radę!!!!

ROBACZKU - cieszę się, że niania sie sprawdziła!!!SUPER wieści!!!!
WISIENKO - ale ty duże obiadki gotujesz!!! U mnie też wczoraj pyszna botwinka
Lena niestety na nią nawet nie spojrzała
.
KINGUSIA - jak Laura się teraz czuje? Zęby jej idą? Lence właśnie się przebijają dwie '4'.
GOSIAK - gratki dla Tymusia, że sam zasnął. U mnie taki widok jest chyba nierealny. Lenka tylko na rękach zasypia
. Wczoraj myślałam, że padnę.
Przepraszam, że nie wszystkim odpisałam. Brzuchol mnie boli :-(.
Buziaki
Ledwo żyję, od wczoraj męczy mnie jelitówka
Lenka też zakatarzona, wczoraj byłam z nią u lekarza. Waży 9,9kg, lekarka stwierdziła, że na tyle dobrze wygląda, że nawet jak jeść nie chce to jej nie zmuszać
Ale popisałyście dzisiaj kobietki, nadrobiłam, ale nie pamiętam już co komu chciałam odpisać.
TERI - zazdroszczę ćwiczeń, ja nie umiem się zmusić do regularnych ćwiczeń, a wyglądam koszmarnie

KORBUŚ - bardzo dobra decyzja z pracą. Wiesz, że jestem za 'Waszą firmą". Dacie radę!!!!

ROBACZKU - cieszę się, że niania sie sprawdziła!!!SUPER wieści!!!!
WISIENKO - ale ty duże obiadki gotujesz!!! U mnie też wczoraj pyszna botwinka
KINGUSIA - jak Laura się teraz czuje? Zęby jej idą? Lence właśnie się przebijają dwie '4'.
GOSIAK - gratki dla Tymusia, że sam zasnął. U mnie taki widok jest chyba nierealny. Lenka tylko na rękach zasypia
Przepraszam, że nie wszystkim odpisałam. Brzuchol mnie boli :-(.
Buziaki