Minnie dobrze,że piszesz. Post kombajn
ale przynajmniej wiemy co u Was :-* nocy współczuję :-( oby miało się ku lepszemu! Piachu na kostce współczuję, wiem.co.to znaczy, ja zamiatalam i.sypalam, jak byłam z Zosia w ciazy. Ale każda zasypana Szczelina cieszy
pewnie zęby mecza :-( niech szybko wychodzą!
Wiesienka obiad mnie rozbawił, ale liczą się intencje. Kiedyś pisałam tu o tym, jak J. Pewniej pamiętnej soboty przejął moje obowiązki :-/ ledwo uczyłam z życiem,kiedy zrobił mi.kawe, a dwie godziny sprzatalismy łazienkę, bo.wstawił pranie a zapomniał węża od odpływu umieścić w odpiwiednim miejscu
ale liczą się chęci
a tych Mu nie brakuje ;-) u nas tez coraz więcej jesiennych barw, jeszcze moment i czeka mnie wyrywanie przekwitlych roślin z.ogrodka.i.grabienie liści :-/
pewnie zęby mecza :-( niech szybko wychodzą! Wiesienka obiad mnie rozbawił, ale liczą się intencje. Kiedyś pisałam tu o tym, jak J. Pewniej pamiętnej soboty przejął moje obowiązki :-/ ledwo uczyłam z życiem,kiedy zrobił mi.kawe, a dwie godziny sprzatalismy łazienkę, bo.wstawił pranie a zapomniał węża od odpływu umieścić w odpiwiednim miejscu
a tych Mu nie brakuje ;-) u nas tez coraz więcej jesiennych barw, jeszcze moment i czeka mnie wyrywanie przekwitlych roślin z.ogrodka.i.grabienie liści :-/
ale niech wychodzi bo juz mi ciezko sie robi a jeszcze pare tygodni przed nami . Rozmaiwialm z mama i mowila, ze w Szczecinie od 2 dni non stop pada
hihih najwaznijesze, ze zjedliscie
jutro pewnie dostanę listę z kwotami które zaraz trzeba zrobić komitet ubezpieczenie jakieś składki liczę samo to ok 150 zł
nawet nie liczę ile poszło na książki przybory szkolne i ubrania bo 
jak noc pospałaś ???