asiulka918
mama Wojtusia-Lutówka2011
Dostałam, na razie 2mce na próbę,
Test napisałam bezbłędnie
Teraz czeka mnke praca z mężem przy biurku
Test napisałam bezbłędnie
Teraz czeka mnke praca z mężem przy biurku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a cóż to za fachowcy tam robią
brak słów brak słów !! u nas też koparą jedzi gościu od ponad 3 miesiecy robią coś wokół bloków ale już wszyscy zauważyliśmy że gościu z koparki po prostu sobie jezdzi w tą i z powrotem albo pusty albo z jedną łychą ziemi
ale to jezdzi jak szalony !! dobrze że u mnie w bloku tak go nie słychać bo robia na szczęście pod innym ale koło naszego co rusz przejezdza po 100 razy dziennie no cóż grunt to zarobić a się nie urobić
ale to co wyprawiają u Ciebie
ja bym to gdzieś zgłosiła 

Dawid się denerwuje bo mu potrzebne ma juz zaległości dzwonie do gościa nie odbiera na meile nie opisuje kurde pierwszy raz nie poczytałam komentarzy a tam full negatywów że ludzie czekali tak jak ja nawet po miesiącu ale miał status super sprzedawca to myslalam że ok jak taki ktoś może mieć taki status z 200 negatywami 
i teraz doopa tylko dodatkowe nerwy bo nie wiem czy wyslę czy mam iśc i szukać od nowa w ksiegarni tyle co kupuje na allegro to pierwszy raz mam taka nauczkę zawsze czytam i nawet jak ktoś ma 2 czy 3 negatywy szukam takiego co nie ma wcale a ten raz jedyny nie zobaczyłam to mam teraz 

a Tymek juz raczki wyciagal...
macie już ta wodę? Jak tam Zosia?